Κόνι Μεταξά: Στην τελική ευθεία για τον γάμο της με τον Μάριο Καπότση – Η τελευταία πρόβα νυφικού

Μεταξά

Το ζευγάρι θα παντρευτεί αρχές Ιουλίου στην Κρήτη και θα έχει περίπου 200 καλεσμένους και έξι κουμπάρους

Αντίστροφη μέτρηση για τον γάμο της Κόνι Μεταξά με τον Μάριο Καπότση.

Η τραγουδίστρια και ο πολίστας θα ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας στις 9 Ιουλίου, στην Κρήτη και οι προετοιμασίες είναι πυρετώδεις.

Το απόγευμα της Τρίτης (28/06) μάλιστα, η νύφη έκανε την τελευταία πρόβα νυφικού της και το μοιράστηκε με τους followers της μέσω των instastories.

Δημοσίευσε μία φωτογραφία και έγραψε «τελευταία πρόβα».

Δείτε την παρακάτω

Μεταξά

Απαγορεύονται τα παιδιά στον γάμο

Σε πρόσφατη συνέντευξή της στο περιοδικό OK!, η Κόνι Μεταξά είχε πει για τον γάμο της ότι θέλει να είναι ένα μεγάλο πάρτι.

«Θα γίνει τον Ιούλιο στην Κρήτη. Δεν υπάρχει κάποιος συμβολισμός από πίσω απλά μας αρέσει ως νησί. Θα έχουμε περίπου 200 καλεσμένους και έξι κουμπάρους. Τρεις φίλες δικές μου και τρεις φίλους του Μάριου. Δεν επιτρέπονται τα παιδιά στον γάμο. Θέλουμε όσοι έρθουν να περάσουν ωραία, να μην έχουν το άγχος των παιδιών, να μην πρέπει να φύγουν νωρίς, να μπορούν και τα ζευγάρια να κάνουν έναν δεύτερο μήνα του μέλιτος», είχε δηλώσει.

Επίσης, είχε αποκαλύψει ότι «θα είμαι πολύ κλασσική νύφη. Δεν θα σου πω βέβαια τι θα βάλω για να μη το διαβάσει ο γαμπρός, αλλά γενικά στη ζωή μου δεν είμαι καθόλου ροκ. Μη κοιτάς όταν βγαίνω στο stage ή αν πάω σε κάποιο event».