Θοδωρής Μαραντίνης: «Είχα δεχτεί προτάσεις να παρουσιάσω πρωινή εκπομπή μόνος μου αλλά και με τη Σίσσυ» (Βίντεο)

Μαραντίνη

Ο Θοδωρής Μαραντίνης μίλησε στο «Πάμε Δανάη» για την περιοδεία με τους Onirama, τραγούδι που δεν έλαβε την αναγνωρισιμότητα που του αξιζε, αλλά και για την τηλεόραση.

Οι «Onirama» ξεκίνησαν περιοδείες σε Ελλάδα και Κύπρο και ο Θοδωρής Μαραντίνης μίλησε για την πορεία της μπάντας.

«Έχουμε ξεκινήσει περιοδεία με τους “Onirama”. Είμαστε άνθρωποι που έχουμε εξάρτηση από την επαφή με τον κόσμο και να γυρνάμε την Ελλάδα. Tην περίοδο της καραντίνας σκεφτήκαμε ότι, έχουμε χρόνο για να μπούμε στο στούντιο να δημιουργήσουμε», ανέφερε αρχικά.

«Κλείναμε 20 χρόνια με την μπάντα μας και θέλαμε να δημιουργήσουμε κάτι όμορφο και έτσι δημιουργήθηκε το «Ανθολόγιο». Tο «Ανθολόγιο» είναι για μικρούς και μεγάλους, η μουσική δεν έχει ηλικία, αλλά θα πρέπει να σέβεται την ηλικία. Το «Ανθολόγιο» περιλαμβάνει 30 τραγούδια και ντουέτα με μεγάλους καλλιτέχνες. Το πρώτο τηλέφωνο που πήραμε για το «Ανθολόγιο» ήταν η Χαρούλα Αλεξίου, της άρεσε πολύ η ιδέα», πρόσθεσε.

Για την μουσική βιομηχανία, αλλά και για τα τραγούδια του συγκροτήματος, ο τραγουδιστής είπε πως, «ο τραγούδι μας «Μετάξι» το πίστευα πολύ, αλλά δεν πηρέ την αναγνώριση που περίμενα. Το κάναμε πάλι τώρα με την Ελευθέρια Αρβανιτάκη. Το τραγούδι μας «κλεψύδρα» που είναι το πιο διαχρονικό και επιτυχημένο μας, δεν περίμενα ότι θα πάει καθόλου καλά. Σαν λαός έχουμε μια ωραία καλλιτεχνική κληρονομιά. Υπήρχε ένας λυρισμός στον στίχο των τραγουδιών. Η ραπ έχει να δώσει πολλά. Είναι κάτι πολύ αληθινό και κάνει μια κρούση στην κοινωνία και το κατεστημένο».

«Όταν ανακοίνωσα στους γονείς μου ότι θα ασχοληθώ με την μουσική, έπαθαν 100 εγκεφαλικά, τους ήρθε ουρανοκατέβατο. Στο ξεκίνημα των «Οnirama» οι δισκογραφικές μας απέρριπταν, γιατί δεν μοιάζαμε με άλλα συγκροτήματα, όπως οι «Μπλε» ή οι C:Real» επεσήμανε σχετικά με την αρχή της καριέρας του.

Για τις φοβίες του και το πώς το διαχειρίστηκε, ο Θοδωρής Μαραντίνης είπε πως, «έχω πολλές φοβίες, η μοναξιά είναι κάτι που με βασκαίνει. Είμαι μοναχικός τύπος, άλλα φοβάμαι τη μοναξιά, όταν έρχεται χωρίς να την επιλέξω. Με διαλύει. Θα έκανα ξανά τηλεόραση αρκεί να είναι κάτι κοντά σε εμένα και να αισθάνομαι ασφάλεια».

Τέλος, ο τραγουδιστής τοποθετήθηκε σχετικά με τις τηλεοπτικές προτάσεις που έχει δεχθεί.

«Στο παρελθόν είχα δεχτεί προτάσεις να παρουσιάσω πρωινή εκπομπή μόνος μου άλλα και με την Σίσσυ. Δεν νιώθω ότι είναι κάτι που μπορώ να υποστηρίξω. Θα μπορούσα να κάνω κάτι που είναι πιο κοντά σε μένα, όπως μουσικό ή ταξιδιωτικό», κατέληξε.

«Ανθολόγιο για μικρούς και μεγάλους ο πολυσυλλεκτικός, επετειακός δίσκος των Onirama»!