Connect with us

Hi, what are you looking for?

Showbiz

Από το Χόλυγουντ στα… Σεπόλια – Απίστευτη υποδοχή στον Γιάννη Αντετοκούνμπο στην πρεμιέρα της ταινίας του (Φωτό)

Premiere of the movie Rise that describes the life of Basketball player Giannis Antetokounmpo, at sepolia municipal Basketball court, in Athens, on June 28, 2022 / Πρεμιέρα της ταινίας Η Άνοδος που περιγράφει την ζωη του Γιάννη Αντετοκούνμπο, στο δημοτικό γήπεδο σεπολίων, στις 28 Ιουνίου, 2022

Σύσσωμη η οικογένεια για να απολαύσει την ταινία

O Γιάννης Αντετοκούνμπο και η οικογένειά του μετά το Χόλυγουντ βρέθηκαν στα Σεπόλια για να απολαύσουν την πρεμιέρα της ταινίας Rise.

Η επίσημη προβολή της ταινίας «Άνοδος: Η ιστορία των Αντετοκούνμπο» (όπως είναι ο ελληνικός της τίτλος) έγινε στο Γήπεδο Τρίτωνα στη γειτονιά που μεγάλωσε ο Greek Freak.

Μαζί με τα αδέλφια του, Θανάση και Άλεξ ο Γιάννης Αντετοκούνμπο βρέθηκε στα Σεπόλια και η υποδοχή που του έγινε εκεί ήταν θερμή. Ο διάσημος παίκτης του NBA δεν σταμάτησε να υπογράφει αυτόγραφα, να φωτογραφίζεται με τον κόσμο και να δέχεται την αγάπη και τη αγκαλιά όλων.

Από την ξεχωριστή εκδήλωση προς τιμήν του γιου της και της οικογένειάς της δεν έλειψε και η μητέρα των Αντετοκούνμπο, Βερόνικα. Η ίδια αγαπά πολύ την Ελλάδα και δεν σταματά να καμαρώνει για τους γιους της.

Ακόμη, στην προβολή της ταινίας στα Σεπόλια βρέθηκε και ο Φράνσις Αντετοκούνμπο. Ο μεγάλος αδελφός της οικογένειας που είχε μείνει στη Νιγηρία όταν οι γονείς τους μετακόμισαν στην Ελλάδα. Ιδιαίτερα συγκινημένος τραγούδησε τρία κομμάτια που ακούμε και μέσα στην ταινία.

Ο κόσμος ήταν ιδιαίτερα ενθουσιασμένος και κυρίως τα παιδιά της ακαδημίας Αντετοκούνμπο που έβλεπαν από κοντά το ίνδαλμά τους. Η ταινία ξεκίνησε με μια μικρή καθυστέρηση, λόγω του κύματος αγάπης που δέχθηκε η οικογένεια και είχε πολλή συγκίνηση με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο και τη μητέρα του να βουρκώνουν.

Γιάννης Αντετοκούνμπο: «Ελπίζω να μοιάσω στον πατέρα μου»

Η ταινία Rise, που αναφέρεται στη δύσκολη διαδρομή της οικογένειας του Γιάννη Αντετοκούνμπο, έχει κάνει τον Greek Freak να νιώθει αυτές τις μέρες ακόμη πιο έντονη την απουσία του πατέρα του, Τσαρλς, που έφυγε από τη ζωή το 2017.

«Ελπίζω να είναι περήφανος για ό,τι έχουμε πετύχει και το ποιοι έχουμε γίνει ως άνθρωποι, μέσα και έξω από τα παρκέ. Πιστεύω πως και ο ίδιος θα ήταν περήφανος για την ταινία και πώς παρουσιάζεται ο ίδιος σε αυτήν» ανέφερε αρχικά ο έλληνας σούπερ σταρ στο Entertainment Tonight.

Στη συνέχεια πρόσθεσε: «Τα δύο παιδιά μου είναι τα μεγαλύτερα επιτεύγματα της ζωής μου. Αγαπώ τους γιους μου μέχρι θανάτου, θα έκανα τα πάντα γι’ αυτούς, όπως και ο πατέρας μου θα έκανε για μένα. Ελπίζω να του μοιάσω και να γίνω ως πατέρας τόσο στοργικός όσο ήταν και εκείνος μαζί μου».

Αξίζει να σημειωθεί πως η ταινία Rise κάνει σήμερα πρεμιέρα στη συνδρομητική πλατφόρμα του Disney+.

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου