Connect with us

Hi, what are you looking for?

Showbiz

Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου: Τα προβλήματα υγείας μετά το Survivor και η εξομολόγηση για τον Κώστα Πηλαδάκη

Στο πλατό του Happy Day βρέθηκε το πρωί της Τρίτης 28/6 καλεσμένη η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου η οποία αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων ,στα προβλήματα υγείας που αντιμετώπισε μετά το Survivor, αλλά και την έκπληξη που ένιωσε όταν είδε το μήνυμα που της έστειλε ο σύντροφός της Κώστας Πηλαδάκης στο έπαθλο επικοινωνίας.

«Το μεγαλύτερο θέμα στις γυναίκες είναι το ορμονικό. Ο κύκλος σου δε λειτουργεί, σταματάει. Απλά από ένα σημείο και μετά βγαίνου κάποια νεύρα παραπάνω και όλο αυτό σου δημιουργεί και ένα πρήξιμο. Εγώ είδα στον εαυτό μου κυτταρίτιδα. Αν με δείτε και μια εβδομάδα το πρόσωπό μου είχε πρηστεί.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Είχα χάσει κιλά αλλά μόλις βγαίνεις, επειδή πλακώνεσαι στο φαγητό τα παίρνεις αμέσως. Εγώ πήρα πολλά παραπάνω και τώρα είμαι σε διαδικασία να τα ξαναχάσω. Το ορμονικό σε μένα επανήλθε πολύ γρήγορα» είπε η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου, η οποία αποκάλυψε ότι έχει ένα πρόβλημα με το στομάχι της και κανονικά δεν έπρεπε να τρώει καρύδα.

Αναφορικά με τον σύντροφό της, Κώστα Πηλαδάκη, η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου δήλωσε, ότι ένιωσε έκπληξη όταν είδα το μήνυμά του στο έπαθλο επικοινωνίας, καθώς πρόκειται για έναν άνθρωπο που δεν του αρέσει η έκθεση στα φώτα της δημοσιότητας.

Όσο για το αν περιμένει την πρόταση γάμου, όπως είχε αφήσει να εννοηθεί η φίλη τους Μαρία Καλάβρια, η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου είπε ότι δεν έχουν συζητήσει κάτι τέτοιο.

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου