Connect with us

Hi, what are you looking for?

Showbiz

Συγκλονίζει ο Ορλάντο Μπλουμ: «Στα 19 έσπασα την πλάτη μου και οι γιατροί μου είπαν ότι δεν θα ξαναπερπατήσω»

Στα 45 του χρόνια ο ηθοποιός δείχνει με υπερηφάνεια το σκληρό πρόγραμμα γυμναστικής που ακολουθεί για να έχει τέλειους κοιλιακούς.

Ο Ορλάντο Μπλουμ αισθάνεται περήφανος για τον εαυτό του – και δικαίως – αφού επέστρεψε στο γυμναστήριο και ακολούθησε ένα νέο πρόγραμμα εκγύμνασης. Ο 45χρονος ηθοποιός δεν ήταν ποτέ εκείνος που απέφευγε να δείξει το κορμί του καθώς πάντα είναι γυμνασμένος και βρίσκεται σε φόρμα.

Όμως, ο πρωταγωνιστής του «Άρχοντα των Δαχτυλιδιών» έχει δουλέψει πολύ σκληρά για να διατηρεί το κορμί του γυμνασμένο καθώς στα 19 του χρόνια είχε σπάσει την πλάτη του.

Ο ηθοποιός αποκάλυψε ότι οι γιατροί του είχαν πει «δεν θα περπατούσε ποτέ ξανά». Εκείνος όμως δεν πτοήθηκε και απέδειξε περίτρανα ότι οι γιατροί είχαν κάνει λάθος.

Ο ηθοποιός για να γιορτάσει την πρόοδό του ανέβασε στο Instagram του μια σειρά από βίντεο στα οποία γυμνάζεται σκληρά και σηκώνει βάρη.

Οι καλογυμνασμένοι του κοιλιακοί ήταν σε πρώτο πλάνο και εκείνος έδειχνε να απολαμβάνει το κάθε λεπτό από την προπόνηση που έκανε.

 

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου