Connect with us

Hi, what are you looking for?

Showbiz

Η Πέννυ Μπαλτατζή ποζάρει αγκαλιά με τη νεογέννητη κόρη της (Φωτό – Βίντεο)

Δείτε τη φωτογραφία που ανάρτησε η τραγουδίστρια στο Instagram.

Σχεδόν μία εβδομάδα μετά τη γέννηση της κόρης της, η Πέννυ Μπαλτατζή μοιράστηκε στα social media μία τρυφερή φωτογραφία με το μωρό της. Υπενθυμίζεται, ότι η τραγουδίστρια γνωστοποίησε τον ερχομό του παιδιού της μέσα από ένα βίντεο στο Instagram και σήμερα επενήλθε με την πρώτη κοινή φωτογραφία με την κόρη της.

«Εδώ αγκαλίτσα. Η απόλυτη ευτυχία…. Να ειστε όλοι καλά για τις υπέροχες ευχές, να είναι το φυλαχτό της σε όλη της τη ζωή», έγραψε η τραγουδίστρια στη λεζάντα της φωτογραφίας.

«Θέλω να σας πω ένα μεγάλο ευχαριστώ για τα μηνύματά σας και την αγάπη σας. Το παιδάκι μας είναι πάρα πολύ καλό, είναι μαχίμι. Βγήκε και αυτό στις 35 εβδομάδες, όπως και ο Καρολάκος. Τα παιδιά μου έχουν αποφασίσει ότι θέλουν να φεύγουν νωρίς από το σώμα μου κι εγώ το δέχομαι και τα ευχαριστώ που μου χάρισαν αυτό το δώρο, να κατοικήσουν στο κορμάκι μου. Νιώθω δυνατή, νιώθω ότι μπορώ να ανέβω ένα βουνό ολόκληρο», είχε πει η τραγουδίστρια στο βίντεο, μέσω του οποίου ανακοίνωσε τη γέννηση της κόρης της.

«Τα μηνύματά σας είναι πάρα πολλά, θέλω να προσπαθήσω να τα απαντήσω, αλλά έχω ανάγκη να ξεκουραστώ, αν και γέννησα πολύ εύκολα. Σαν αυγό βγήκε το παιδί μου, αλήθεια δεν ταλαιπωρήθηκα καθόλου, σε αντίθεση με τον τοκετό του Κάρολου, που ήταν αρκετά δύσκολος και πολύωρος κι οι εξωθήσεις αρκετά εξαντλητικές», συμπλήρωσε στη συνέχεια, μέσα από το μαιευτήριο.

Δείτε τη φωτογραφία με τη νεογέννητη κόρη της

290005247_826983042021036_6848483920507893798_n__1_

Δείτε το βίντεο

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου