Connect with us

Hi, what are you looking for?

Showbiz

Η Nίκη Κεραμέως ποζάρει δίπλα στον Alice Cooper (Φωτό)

Η φωτογραφία της υπουργού Παιδείας, Νίκης Κεραμέως με τον γερόλυκο της ροκ, Alice Cooper, κατά τη διάρκεια της χθεσινοβραδινής συνάντησης τους έκλεψε την παράσταση.

Η υπουργός Παιδείας μία μέρα πριν από την αποψινή συναυλία  στο Ηρώδειο με στόχο την ευαισθητοποίηση για την επανένωση των γλυπτών του Παρθενώνα, βρέθηκε στο μουσείο της Ακρόπολης παρέα με τους καλλιτέχνες που θα λάβουν μέρος. Η φωτογραφία της με τον Alice Cooper, την οποία ανέβασε στο facebook, τράβηξε όλα τα βλέμματα.  Η Νίκη Κεραμέως φωτογραφήθηκε -μεταξύ άλλων- και με τον Σάκη Ρουβά και τον Φοίβο.

Στην ανάρτηση της με τις φωτογραφίες από την χθεσινοβραδινή συνάντηση έγραψε αναλυτικά: «Χθες, σε μία μαγική βραδιά στο Μουσείο της Ακρόπολης πριν από τη μεγάλη αποψινή συναυλία με στόχο την ευαισθητοποίηση για την επανένωση των γλυπτών του Παρθενώνα, μια πρωτοβουλία του Phoebus, του Desmond Child και του Giorgos Lempesis. Kαλλιτέχνες από τη διεθνή και την εγχώρια μουσική σκηνή, όπως Alice Cooper, Rita Wilson, Bonnie Tyler, Sakis Rouvas ενώνουν τις δυνάμεις και τις φωνές τους για να ακουστεί ακόμη πιο δυνατά η διεκδίκηση για την επανένωση των γλυπτών».

 

Η συναυλία στο Ηρώδειο

Γνωστά ονόματα της παγκόσμιας μουσικής σκηνής ενώνουν τις δυνάμεις τους με τον θρυλικόDesmond Child, σε μια συναυλία με σκοπό την επανένωση των Γλυπτών του Παρθενώνα, απόψε (27/6), στο Ωδείο Ηρώδου Αττικού. Μέρος των εσόδων της συναυλίας θα δοθούν στο Μουσείο της Ακρόπολης.

Στη συναυλία, που θα πραγματοποιηθεί με τη συνοδεία κλασικής ορχήστρας εγχόρδων, από μέλη της Athens Philharmonia Pop Orchestra, ροκ μπάντας, και της παιδικής χορωδίας του Σπύρου Λάμπρου και φυσικά, τον ίδιο τον Desmond Child επί σκηνής, θα συμμετέχουν σπουδαία και αγαπημένα ονόματα του διεθνούς μουσικού στερεώματος: Alice Cooper, Bonnie Tyler, Rita Wilson, Σάκης Ρουβάς, The Rasmus, Lena Hall, Γιώργος Λεμπέσης, Kip Winger, Chris Willis, Tabitha Fair, Justin Benlolo και Andreas Carlsson.

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

MediaNews

Από σήμερα και καθημερινά στις 16.00