Connect with us

Hi, what are you looking for?

Showbiz

Ο Σον Πεν παρακολουθεί τις ακροάσεις που γίνονται για την εισβολή στο Καπιτώλιο

Σον Πεν

Ο Σον Πεν, όπως γράφει το «ΤΜΖ», παρακολουθεί με εξαιρετικό ενδιαφέρον τις ακροάσεις που γίνονται για την εισβολή στο Καπιτώλιο στις ΗΠΑ. Έτσι, λοιπόν, την Πέμπτη 23 Ιουνίου, ο γνωστός ηθοποιός «έπιασε»… στασίδι και άκουγε με προσοχή όλες τις μαρτυρίες, ακριβώς δίπλα στον αστυνομικό Μάικ Φάνον, έναν από τους αστυνομικούς που τραυματίστηκαν σοβαρά κατά τη διάρκεια της εξέγερσης.

Δεν αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι ο διάσημος ηθοποιός δίνει το «παρών» εκεί, καθώς η Επιτροπή ακούει όλο και περισσότερες μαρτυρίες για την εμπλοκή του Ντόναλντ Τραμπ κατά την εισβολή εκατοντάδων υποστηρικτών του στο Καπιτώλιο.

Είναι αλήθεια ότι ο βραβευμένος με Όσκαρ ηθοποιός δείχνει ότι έχει εξελιχθεί σε ώριμο ακτιβιστή

Είναι αλήθεια ότι ο βραβευμένος με Όσκαρ ηθοποιός δείχνει ότι έχει εξελιχθεί σε ώριμο ακτιβιστή. Με το ξεκίνημα του πολέμου στην Ουκρανία ήταν από τους πρώτους ανθρώπους που βρέθηκαν δίπλα στον λαό της Ουκρανίας, ενώ στις 28 Φεβρουαρίου ο ίδιος είχε γράψει χαρακτηριστικά στο Twitter: «Εγώ και δύο συνάδελφοί μου περπατήσαμε χιλιόμετρα μέχρι τα πολωνικά σύνορα αφού εγκαταλείψαμε το αυτοκίνητό μας στην άκρη του δρόμου. Σχεδόν όλα τα αυτοκίνητα σε αυτή τη φωτογραφία μεταφέρουν μόνο γυναίκες και παιδιά, τα περισσότερα χωρίς αποσκευές, και το αυτοκίνητο είναι το μόνο αντικείμενο αξίας που έχουν στην κατοχή τους». Δεν είναι η πρώτη φορά που ο ηθοποιός σπεύδει σε… ζώνες καταστροφής για να κάνει προσωπικές παρεμβάσεις.

Η Επιτροπή της 6ης Ιανουαρίου της Βουλής εργάζεται σκληρά για να αποδείξει ότι ο πρώην πρόεδρος, Ντόναλντ Τραμπ, ήταν ο «ιθύνων νους» της επίθεσης στο Καπιτώλιο. Οι σημερινές ακροάσεις αφορούν την εισβολή του Τραμπ στο υπουργείο Δικαιοσύνης, σε μια προσπάθεια του ίδιου να απαξιώσει τις εκλογές. Πρόσφατα, η επιτροπή ζήτησε υλικό από τον κινηματογραφιστή Alex Holder, ο οποίος είχε πρόσβαση στον Ντόναλντ Τραμπ και την οικογένειά του από τον Σεπτέμβριο του 2020 μέχρι τις 6 Ιανουαρίου.

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

MediaNews

Από σήμερα και καθημερινά στις 16.00