Connect with us

Hi, what are you looking for?

Showbiz

«Βόμβες» από την Μαντώ: Ετοιμάζεται να ξαναπάει στη Eurovision;

Η Μαντώ αποκάλυψε… τα πάντα

Για όλους και για όλα μίλησε η αγαπημένη τραγουδίστρια Μαντώ σε συνέντευξη που παραχώρησε στην εκπομπή «Super Κατερίνα».

Ιδιαίτερα κεφάτη, μίλησε τόσο για το νέο της CD, όσο και τα επαγγελματικά της όνειρα, που περιλαμβάνουν τόσο τη Eurovision, όσο και κάποιο ριάλιτυ show. Τέλος μίλησε και για τις μουσικές συνεργασίες της καριέρας της από τον αγαπημένο της Δάκη, έως και αυτές που κινούνται εκτός συνόρων.

Η τραγουδίστρια πρόσφατα έδωσε και μια αποκαλυπτική συνέντευξη στην Αννίτα Πάνια, όπου μίλησε και για τη μάχη που έδωσε με τα κιλά της, ενώ ξέσπασε για την πίεση που δεχόταν εκείνη αλλά και άλλες τραγουδίστριες σχετικά με την εξωτερική τους εμφάνιση με αποτέλεσμα να φτάσει στο σημείο να χάσει όλα αυτά τα κιλά.

Το in.gr και στο κινητό σου! Κατέβασε το app για iOS από το Apple Store
Η Μαντώ αποκαλύπτει τα πλάνα της για τη Eurovision στη Super Κατερίνα
«Θα πήγαινα ως κριτική επιτροπή σε talent show. Μου είχε γίνει παλιά πρόταση επί Fame Story εποχή , αλλά τότε τα παιδιά μου ήταν πολύ μικρά είχα πάρα πολλές υποχρεώσεις μου ήταν αδύνατο να ακολουθήσω αυτό το απαιτητικό πρόγραμμα, τώρα όμως θα ξααπήγαινα» είπε.

«Όπως και η Έλενα Παπαρίζου έτσι και εγώ έχω κρατήσει το φουστάνι της Eurovision. Δεν φοριέται για έξω εκτός και αν ξαναπάω Eurovision, οπότε μπορεί να το ξαναβάλω. Θα είναι παγκόσμια καινοτομία. Δε μου έχουν γίνει προτάσεις για να παώ, κάποια στιγμή απλά σκέφτηκα να στείλω κομμάτι ως συνθέτρια, που είναι πιθανό να το κάνω» συμπλήρωσε.

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου