Connect with us

Hi, what are you looking for?

Showbiz

Mπραντ Πιτ: Από το εξώφυλλο του «GQ» μάς δείχνει τον κόσμο των ονείρων του

Σε μια εκ βαθέων συνέντευξή του στο περιοδικό «GQ», ο 58χρονος Μπραντ Πιτ άφησε να υπαινιχθεί ότι πλησιάζει το τέλος της καριέρας του.

«Θεωρώ τον εαυτό μου στο τελευταίο μου βήμα » ανέφερε χαρακτηριστικά ο διάσημος ηθοποιός του Χόλιγουντ στο περιοδικό «GQ»για το τεύχος του Αυγούστου. «Tο τελευταίο εξάμηνο ή τρίμηνο» συμπλήρωσε ο Μπραντ Πιτ, χωρίς να έχει σχεδιάσει πότε ακριβώς θα πέσει η αυλαία.

Ο Μπραντ Πιτ ποζάρει στο εξώφυλλο του πιο διάσημου αντρικού περιοδικού μόδας και η ιδιαίτερη φωτογράφισή του κάνει αίσθηση. Ο ίδιος δείχνει να επιπλέει στο νερό ενώ γύρω του είναι διάσπαρτα δεκάδες λουλούδια, ενώ στο στήθος του βρίσκεται μια σαύρα. Το εξώφυλλο του περιοδικού μοιάζει να είναι αναφορά στον διάσημο πίνακα «Οφηλία» του Τζον Έβερετ Μιλέ.

O Mπραντ Πιτ στο εξώφυλλο του GQ

Όπως μάλιστα γράφει το εξώφυλλο του περιοδικού «GQ», «Ο Μπραντ Πιτ συστήνει τον κόσμο των ονείρων του».

O Μπραντ Πιτ άρχισε την καριέρα του στην υποκριτική σε ηλικία 22 ετών, έχει πρωταγωνιστήσει σε εμβληματικές ταινίες όπως τα «Fight Club», «Seven, «Moneyball», «Once Upon a Time in Hollywood» και τις ταινίες «Ocean’s Eleven». «Είμαι ένα από εκείνα τα πλάσματα που μιλάνε μέσω της τέχνης» σημείωσε στο περιοδικό και αποκάλυψε ότι κατά τη διάρκεια της καραντίνας έκοψε το κάπνισμα επειδή είναι «σε μια ηλικία που δεν βγαίνει τίποτα καλό από αυτό».

Mάς συστήνει τον κόσμο των ονείρων του

Ο Μπραντ Πιτ επίσης εξομολογήθηκε στο περιοδικό για τους εφιάλτες του: «Σίγουρα για τέσσερα ή πέντε χρόνια, το πιο κυρίαρχο όνειρο που ζούσα ήταν να μού επιτεθούν και να μαχαιρωθώ. Ήταν πάντα νύχτα, στο σκοτάδι, και περπατούσα σε ένα πεζοδρόμιο σε ένα πάρκο ή σε έναν πεζόδρομο και καθώς περνούσα κάτω από μια λάμπα δρόμου που έμοιαζε με του “Εξορκιστή“, κάποιος μού έκανε επίθεση από την άβυσσο και με μαχαίρωνε στα πλευρά. 

Ή είχα παρατηρήσει ότι με παρακολουθούσαν και μετά με πλησίαζε άλλος και συνειδητοποίησα ότι ήμουν παγιδευμένος και μου έκαναν μεγάλο κακό. Ή ότι με κυνηγούσαν σε ένα σπίτι με ένα παιδί, το βοηθούσα να ξεφύγω, αλλά παγιδευόμουν — και με μαχαίρωναν. Πάντα μαχαιρωμένος. Και ξυπνούσα με τρόμο. Δεν καταλάβαινα γιατί ήθελαν να με πληγώσουν. Αυτό σταμάτησε πριν από ένα ή δύο χρόνια μόνο όταν άρχισα να επιστρέφω κατευθείαν στο όνειρο και να ρωτάω απλώς γιατί;»

O Mπραντ Πιτ στο εξώφυλλο του «GQ»

Μάλιστα, ο Μπραντ Πιτ αποκαλύπτει ότι καταγράφει τα όνειρά του. Έχει στο κομοδίνο του χαρτί και στυλό και το πρωί προσπαθεί να θυμηθεί όσα έχει δει. 


«Πάντα πήγαινα με τα ρεύματα, με έπαιρναν κατά κάποιο τρόπο και μετά σε κάτι άλλο… Νομίζω ότι πέρασα χρόνια με μια χαμηλού βαθμού κατάθλιψη και μόνο όταν συμβιβάστηκα με αυτό, προσπαθώντας να αγκαλιάσω όλες τις πλευρές του εαυτού μου–την όμορφη και την άσχημη– μπόρεσα να γευτώ αυτές τις στιγμές χαράς» σημείωσε ο Μπραντ Πιτ, ο οποίος βιώνει την πιο ώριμη φάση της ζωής του.

Δείτε το σχετικό βίντεο που ακολουθεί:

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου