Connect with us

Hi, what are you looking for?

Showbiz

MAD VMA 2022: Η «παρέλαση» των διασημοτήτων στο κόκκινο χαλί, οι εμφανίσεις & οι δηλώσεις που θα σχολιαστούν! (Βίντεο)

Τα Mad Video Music Awards 2022 από τη ΔΕΗ πραγματοποιήθηκαν εχτές, και η κάμερα του MEGA Καλημέρα ήταν εκεί και μίλησε με τους αγαπημένους μας καλλιτέχνες!

«Ο δημοσιογράφος είναι για να βοηθάει και όχι για να ανοίγει τάφους», δήλωσε ο Τάσος Ξιαρχό, ενώ πρόσθεσε ότι «Δεν ξέρω αν θα πάω στο γάμο της Κόνι Μεταξά, έχω δουλειές».

«Το σακάκι είναι ίδιο χρώμα με το κόκκινο χαλί, για να φύγω μπουσουλώντας αν κουραστώ», είπε γελώντας ο Good Job Nicky, ενώ αποκάλυψε ότι το μπλε μαλλί του… ξεβάφει!

«Τα μανίκια στο σακάκι είναι μακριά για να με βγάλει και του χρόνου», ανέφερε γελώντας ο Στέφανος Πιτσίνιαγκας, ενώ η Άσπα, η αδελφή του αδικοχαμένου Mad Clip είπε ότι «Ο αδελφός μου είναι πάντα μαζί μου».

Ότι έχει βγει ραντεβού με θαυμάστρια αποκάλυψε ο Ραφαήλ Καρυωτάκης, ενώ η Klavdia σχολίασε ότι «Όλος ο γυναικείος πληθυσμός έχει υπάρξει θαυμάστρια του Κωνσταντίνου Αργυρού».

Για το γούρι της, που είναι το κομποσκοίνι της μίλησε η Αναστασία, ενώ στο event βρέθηκε και ο Νίκος Κοκλώνης ο οποίος αποκάλυψε ότι «Η Κατερίνα Στικούδη με την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου συζητάμε να κάνουν κάτι άλλο, αλλιώς θα είμαστε στο Just».

«Δεν μπορώ να ξέρω αν ο Στάθης μου κάνει πρόταση γάμου», δήλωσε από την πλευρά της η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου, ενώ η Κατερίνα Στικούδη ξεκαθάρισε ότι «Δεν έχω πρόταση για κριτής στο Just. Καμία εξέλιξη δεν έχουμε για την εκπομπή με την Παναγιώταρου».

Ο Τάσος Τρύφωνος αποκάλυψε ότι ο «Αδύναμος κρίκος» αλλάζει κανάλι και θα είναι μάλλον καθημερινός, ενώ ο Σπύρος Νικολαΐδης είπε ότι «Θα με δείτε σε μια σειρά στο εξωτερικό».

Η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου ανέφερε για την αποκαλυπτική της εμφάνιση ότι «Ο σύντροφός μου μού είπε για το ρούχο μήπως νιώθω λίγο άβολα». «Είσαι αγενής που ρωτάς αν φοράω εσώρουχο», πρόσθεσε απευθυνόμενη σε δημοσιογράφο.

«Το φόρεμα είναι καυτό σαν εμένα. Θα χάσω δύο κιλά από τη ζέστη», σχολίασε η Νάγια, ενώ ο FY δήλωσε ότι «Το outfit μου στοιχίζει 4-5 χιλιάδες ευρώ. Δε με νοιάζει, δεν ασχολούμαι, βάζω ανθρώπους να δουλεύουν για εμένα. Έχω πληρώσει και 150 ευρώ για νερό».

Τέλος, η Ραμόνα Βλαντή είπε ότι «Ήρθα να δω τι φοράνε, με ενθουσιασμό ήρθα, χωρίς ενθουσιασμό θα φύγω. Πονάνε τα ματάκια μου».

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου