Connect with us

Hi, what are you looking for?

MediaNews

Ισμήνη Παπαβλασοπούλου: «Το μονόφρυδο γύρω στα ’60ς και ’70ς ήταν σαν κίνημα φεμινισμού, καλά κάνει η Χατζηπαντελή»

Το μοντέλο αναφέρθηκε στη νέα επιτροπή του GNTM και σχολίασε όσα ακούγονται γύρω από την εμφάνιση της Σοφίας Χατζηπαντελή
Δηλώσεις παραχώρησε η Ισμήνη Παπαβλασοπούλου και αναφέρθηκε στο GNTM και τους ανθρώπους που θα βρίσκονται στις θέσεις των κριτών.

Το μοντέλο μίλησε στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» και αρχικά, αναφέρθηκε στα νέα πρόσωπα που θα βρεθούν στον διαγωνισμό μοντέλων. Τοποθετήθηκε επίσης, σχετικά με τα σχόλια που ακούγονται για τη Σοφία Χατζηπαντελή.

«Το να δουλεύεις με ανθρώπους που ανήκουν στο φιλικό σου περιβάλλον, φαντάζομαι ότι κάνει τη δουλειά σου πιο εύκολη, αυτό το καταλαβαίνω», είπε αρχικά για τη Βίκυ Καγιά και τους συνεργάτες της.

«Γνωρίζω τον Τάσο Σοφρωνίου, γιατί έχουμε συνεργαστεί στο παρελθόν, έχει κάνει μια guest εμφάνιση στη δική μας σεζόν κι είχαμε περάσει πολύ όμορφα. Τη Σοφία Χατζηπαντελή δεν την γνωρίζω προσωπικά, όμως έχω ακούσει για εκείνη. Το monobrow γύρω στα ’60ς και ’70ς ήταν σαν κίνημα φεμινισμού, οπότε αν το κάνει για αυτό, τότε πολύ καλά κάνει. Επίσης, είναι ένα εκκεντρικό πράγμα που το κάνουν πολλοί άνθρωποι, είναι ένας τρόπος έκφρασης», είπε χαρακτηριστικά η Ισμήνη Παπαβλασοπούλου.

Όσο για τον Γιώργο Καράβα, με τον οποίο και συνεργάστηκε στην προηγούμενη σεζόν του διαγωνισμού, δήλωσε: «Του εύχομαι τα καλύτερα» και συμπλήρωσε: «Το ίδιο ευχήθηκα και στη Βίκυ. Θεωρώ ότι τα παιδιά που πηγαίνουν σε ένα τέτοιο show, δεν θέλουν όλα απαραίτητα να ακολουθήσουν την ίδια καριέρα, να κάνουν καμπάνιες ή catwalks, οπότε η blogger θεωρώ ότι βοηθάει σε κάτι τέτοιο».

Τέλος, αναφέρθηκε στην επιστροφή της στην Ελλάδα. «Είμαι ένας άνθρωπος που ψάχνομαι γενικότερα και σίγουρα δεν θα αρκεστώ στο μόντελινγκ, θα κάνω κι άλλα πράγματα», είπε κλείνοντας.

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

MediaNews

Από σήμερα και καθημερινά στις 16.00