Αργύρης Πανταζάρας: O «Γεράσιμος» μετά τον Σασμό σε αυτή τη σειρά θα πρωταγωνιστήσει – Η φωτό από τα γυρίσματα

Πανταζάρας

O Αργύρης Πανταζάρας έκλεψε τις εντυπώσεις με την ερμηνεία του ως Γεράσιμος Χριστογιάννης στον «Σασμό».

Tις τελευταίες μέρες το τηλεοπτικό κοινό παρακολουθεί με «κομμένη» την ανάσα τις εξελίξεις στον «Σασμό», καθώς ο ισοβίτης Καραπάνοε (Λάζαρος Γεωργακόπουλος) πλέον γνωρίζει ότι ο γιος που ψάχνει εδώ και πάρα πολλά χρόνια είναι στην πραγματικότητα ο αστυνόμος Γεράσιμος Χριστογιάννης (Αργύρης Πανταζάρας). Η σκηνή που έμαθε την αλήθεια και έσωσε τη ζωή του γιου του καθήλωσε και συγκίνησε τους χρήστες του Twitter οι οποίοι δεν χάνουν ευκαιρία να σχολιάζουν στην πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης.

Ωστόσο ο Αργύρης Πανταζάρας ολοκληρώνει την παρουσία του στον «Σασμό» τη φετινή τηλεοπτική σεζόν και μάλιστα ήδη με ανάρτησή του στο Instagram αποχαιρέτησε τον ρόλο του, δημοσιεύοντας στον λογαριασμό του μια φωτογραφία με τον τηλεοπτικό του πατέρα, Καραπάνο.

Η σειρά που θα πρωταγωνιστήσει ο Αργύρης Πανταζάρας την επόμενη τηλεοπτική σεζόν

Ο ηθοποιός βρίσκεται ήδη σε γυρίσματα για τη νέα σειρά της ΕΡΤ που θα παρουσιάζει τον έρωτα του Γεωργίου Παπανδρέου και της Κυβέλης Ανδριανού.

Εκεί θα ενσαρκώνει τον Φώντα, έναν άντρα που συνδέεται με τις μυστικές υπηρεσίες την εποχή της δικτατορίας του 1968. Η σειρά έχει τίτλο «Φλόγα και Άνεμος» και τη σκηνοθεσία υπογράφει η Ρένα Εσκενάζυ και το σενάριο η Ρένα Ρίγγα.

Ο Αργύρης Πανταζάρας δημοσίευσε μία φωτογραφία με τον συνάδελφό και συνονόματό του, Αργύρη Αγγέλου, στην οποία και οι δύο είναι ντυμένοι με στρατιωτικά ρούχα.

Δείτε την ανάρτηση στο Instagram:

Πανταζάρας