Connect with us

Hi, what are you looking for?

Showbiz

Αγάπες και φιλιά για Νομικό και Πρέλεβιτς

Οι δυο τους όσο περνάει ο καιρός δένονται όλο και πιο πολύ

Ο έρωτας και ο βήχας δεν κρύβονται. Αυτό ισχύει και στην περίπτωση της πρώην Σταρ Ελλάς Αννας Πρέλεβιτς και του συντρόφου της, Νικήτα ΝοµικούΤο λαµπερό ζευγάρι της σόουµπιζ βρέθηκε στη Μύκονο και πλέον δεν κρύβει τον έρωτά του, αφού ανταλλάσσει καυτά φιλιά σε δηµόσια θέα. Οι δυο τους όσο περνάει ο καιρός δένονται όλο και πιο πολύ και, όπως φαίνεται, αυτή τη φορά δεν θα αργήσει να έρθει η επισηµοποίηση.

«Χαίροµαι γιατί τώρα είµαι µε έναν άνθρωπο που µόνο άγαλµα δεν µου έχει σηκώσει στο σπίτι που είµαι, έτσι όπως είµαι. Είναι η πρώτη φορά που ανεβάζω µε τον σύντροφό µου και πιο προσωπικές στιγµές και χαίροµαι πάρα πολύ. Βρήκα το άλλο µου ολόκληρο, πιστεύω. Γιατί είναι ολόκληρος ο Νικήτας, δεν έχει ανάγκη από άλλο µισό. Είµαστε µαζί έναν χρόνο και κάτι. Με την αδερφή του, τη ∆ούκισσα, γνωριζόµασταν και από πριν, αλλά τώρα γνωριστήκαµε καλύτερα», έχει δηλώσει η δίµετρη, µελαχρινή καλλονή.

Από την άλλη, ο Νικήτας Νοµικός είναι χαµηλών τόνων και µπορεί να µη δίνει συνεντεύξεις και να λέει πράγµατα για τη σύντροφό του, όµως το σηµαντικό είναι ότι κάνει πράξεις για εκείνη και την έχει κάνει πραγµατικά ευτυχισµένη.

*Δημοσιεύθηκε στο ένθετο Secret της εφημερίδας Παραπολιτικά στις 18 Ιουνίου 2022

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου