Connect with us

Hi, what are you looking for?

Showbiz

Ο Μπεν Στίλερ συνάντησε τον Βολοντίμιρ Ζελένσκι – «Είσαι ο ήρωάς μου»

«Είναι δύσκολο να καταλάβεις τι πραγματικά συμβαίνει εδώ, αν δεν βρεθείς εδώ», παραδέχθηκε ο Αμερικανός ηθοποιός, μιλώντας με τον Ουκρανό πρόεδρο.

Στην Ουκρανία βρέθηκε ο Μπεν Στίλερ, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Προσφύγων.

Κατά την διάρκεια της επίσκεψής του, ο Αμερικανός ηθοποιός συναντήθηκε με τον Πρόεδρο της Ουκρανίας, Βολοντίμιρ Ζελένσκι.

«Είναι μεγάλη μου τιμή. […] Είσαι ο ήρωάς μου», είπε ο Στίλερ στον Ζελένσκι, συναντώντας τον στο Κίεβο.

Παραδέχτηκε στον Πρόεδρο της Ουκρανίας πως «είναι δύσκολο να καταλάβεις τι πραγματικά συμβαίνει εδώ, αν δεν βρεθείς εδώ».

Ο ηθοποιός, που είναι επίσης πρέσβης καλής θελήσεως των Ηνωμένων Εθνών επισκέφθηκε τις πόλεις Ιρπίν και Μακάροφ και συναντήθηκε επιπλέον με την Αμερικανίδα πρέσβειρα Μπρίτζετ Α. Μπρινκ στο Λβιβ.

Σχετικά με την επίσκεψή του στο Ιρπίν, είπε: «Ήμουν στο Ιρπίν σήμερα το πρωί. Και το επίπεδο καταστροφής, το βλέπεις στην τηλεόραση, το βλέπεις στα social media, είναι όμως κάτι διαφορετικό να το βλέπεις από κοντά, να το νιώθεις και να μιλάς στους ανθρώπους».

Ο Ζελένσκι τόνισε την σημασία του να υπνεθυμίζεται στον κόσμο αυτό που συμβαίνει στην Ουκρανία: «Είναι πολύ σημαντικό για εμάς οι άνθρωποι να μην ξεχάσουν. Δεν είναι ενδιαφέρον να μιλάμε για τον πόλεμο κάθε μέρα. Αλλά για εμάς, είναι σημαντικό».

Όπως είναι γνωστό, πριν αναλάβει πολιτική δράση, ο Βολοντίμιρ Ζελένσκι ήταν κι αυτός ηθοποιός, κάτι που έφερε στην κουβέντα ο Μπεν Στίλερ, λέγοντάς του: «Διέκοψες μια φοβερή καριέρα για αυτό», με τον Ζελένσκι να του απαντάει με χιούμορ, «Όχι τόσο φοβερή όσο η δική σου!».

Ο Μπεν Στίλερ έχει ως σκοπό να αναδείξει τις ανθρωπιστικές ανάγκες που έχει αυτή την στιγμή η Ουκρανία. Πριν επισκεφθεί την εμπόλεμη χώρα, ο ηθοποιός βρέθηκε στην Πολωνία, η οποία αυτή την στιγμή φιλοξενεί περισσότερους από 1 εκατομμύριο Ουκρανούς, για να συναντηθεί μαζί τους.

Ο Στίλερ δεν είναι η μόνη διασημότητα που έχει επισκεφθεί την Ουκρανία. Χαρακτηριστικά, η Αντζελίνα Τζολίβρέθηκε στο Λβιβ πίσω στον Απρίλιο, όπου και συναντήθηκε με παιδιά και πρόσφυγες.

 

Με πληροφορίες από την Washington Post και το France 24. 

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου