Connect with us

Hi, what are you looking for?

Showbiz

Σακίρα: Πως η τραγουδίστρια ανακάλυψε ότι ο Πικέ την απατάει (Φώτο)

Μια ιδιοκτήτρια εστιατορίου αποφάσισε να εκδικηθεί τον Πικέ

Ο Ζεράρ Πικέ τον τελευταίο καιρό είχε απομακρυνθεί από την καλλίπυγο σύζυγο του, την τραγουδίστρια Σακίρα. Το ζευγάρι προσπαθούσε να σώσει το γάμο του όμως μια πράξη εκδίκησης ήταν εκείνη που έκανε το ποτήρι να ξεχειλίσει και την Σακίρα να του δείξει την έξοδο του σπιτιού.

Ο άσσος της Μπαρτσελόνα βρισκόταν σε ένα εστιατόριο με ένα παράνομο ραντεβού. Καθόταν σε μια σκοτεινή γωνία με τη ξανθιά σύντροφο του και φορούσε συνέχεια την κουκούλα από το φούτερ για να μην αναγνωρίζεται.

Ο γιος της ιδιοκτήτριας του εστιατορίου, φανατικός ποδοσφαιρόφιλος, όταν τον είδε κατάλαβε αμέσως ποιος ήταν. Ο μικρός ήθελε να του μιλήσει, να του πει ένα «γεια» και να του υπογράψει και ένα αυτόγραφο.

Το είπε στη μητέρα του και εκείνη πήγε στο τραπέζι του Καταλανού άσσου και του ζήτησε να πει ένα «γεια» στο παιδί της. Ο Πικέ όμως δεν έκανε κάτι τέτοιο. Το αρνήθηκε και μάλιστα όπως λένε οι πληροφορίες όχι και πολύ ευγενικά. Εξάλλου ήταν σε πονηρό ραντεβού και δεν ήθελε να δημιουργηθεί πανικός με άλλους θαμώνες που θα τον καταλάβαιναν.

Η άρνηση του πίκρανε τον μικρό αλλά η μητέρα του έγινε έξαλλη. Η Σουηδή ιδιοκτήτρια του εστιατορίου, η Κατρίν Ζιτομιέρσκα δεν είπε τίποτε. Τράβηξε όμως κάποια στιγμή φωτογραφία το παράνομο ζευγαράκι μέσα στα σκοτεινά.

Ύστερα από λίγες ώρες ανέβασε την φωτογραφία αυτή στον προσωπικό λογαριασμό της στο instagram, «ταγκάροντας» μάλιστα και τον ποδοσφαιριστή. Το ότι η ανάρτηση της θα εμφανιζόταν στο προφίλ του ήταν ότι χειρότερο για εκείνον.

Όπως χειρότερο ήταν ότι η Κατρίν εκτός από ιδιοκτήτρια εστιατορίου είναι και διάσημη blogger με πολλούς ακολούθους. Έγραψε λοιπόν η γυναίκα σε έξαλλη κατάσταση: «Άκουσέ με, είσαι χαμένος @3gerardpique. Πιθανότατα τα περισσότερα κορίτσια σε αυτό το πάρτι θέλουν να σε…»

Και συνέχισε στην ίδια ανάρτηση: «Σε βλέπω και αμέσως σκέφτομαι τον γιο μου. Ήμουν ξεκάθαρη μαζί σου. Σου ζήτησα να πεις ένα γεια στον γιο μου. Είπες «όχι». Γιατί, τι είσαι; Ένας τύπος που ντριπλάρει με την μπάλα; Δεν μου κάνει ιδιαίτερη εντύπωση. Αυτό που με θλίβει είναι ότι η φήμη έχει μπει στο μυαλό σου και αυτό είναι αξιολύπητο. Δεν είσαι μόνο εσύ, είσαι απλά ένας τύπος που παίζει μπάλα. Αλλά ξέρει ότι το κάρμα ένα πουτ… και θα σε χτυπήσει στα … σου».

Αυτό ήταν το τελειωτικό χτύπημα. Την ανάρτηση φυσικά την είδε και η Σακίρα και έτσι φτάσαμε στην αρχή του τέλους για το διάσημο ζευγάρι. Πάντως δεν ήταν λίγοι εκείνοι που κατέκριναν την ιδιοκτήτρια του εστιατορίου για αυτό που έκανε.

Η ίδια επιχείρησε να δικαιολογήσει την πράξη της και μιλώντας σε δημοσιογράφους είπε: «Τον ρώτησα αν μπορούσε να πει απλώς ένα «γεια» στον γιο μου και είπε «όχι». Τον ξαναρώτησα λίγο αργότερα και η απάντησή του ήταν πάλι «όχι». Δεν ήταν αγενής, αλλά αλαζόνας, υποθέτω επειδή είναι τόσο γνωστός ποδοσφαιριστής. Ύστερα έβγαλα αυτή τη φωτογραφία για να τη δημοσιεύσω στο Instagram».

Ακόμη δεν έχουν γίνει γνωστά τα στοιχεία της ξανθιάς συνοδού του Ισπανού αμυντικού. Το σίγουρο ήταν πως δεν ήταν η Σακίρα.

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου