Connect with us

Hi, what are you looking for?

Showbiz

Μέλισσες: Το παίξαμε ροκ σταρ και φάγαμε πολύ κράξιμο (Βίντεο)

Το αγαπημένο συγκρότημα σε μια εφ΄όλης της ύλης συνέντευξη, λίγες μέρες πριν από την συναυλία του στο Κατράκειο Θέατρο

Οι «Μέλισσες» και ο Χρήστος Μάστορας μίλησαν στην κάμερα του «Πάμε Δανάη!» και στην Δανάη Μπάρκα για όλα. Λίγο πριν την μεγάλη τους συναυλία στο Κατράκειο Θέατρο, θυμήθηκαν ευτράπελα επί σκηνής, αναφέρθηκαν στα αρνητικά σχόλια που δέχονται και στην παρουσία τους στα MAD VMA.

«Έκανα σε συναυλία stage diving και δεν μπόρεσε να με σηκώσει ο κόσμος. Το παίξαμε ροκ σταρ και φάγαμε πολύ κράξιμο», είπε αρχικά ο frontman του συγκροτήματος.

Στα αρνητικά σχόλια που υπόκειται τόσο ο ίδιος όσο και το συγκρότημα σχολίασε: « Τα αρνητικά σχόλια τα μπλοκάρω. Χαλάνε την αισθητική μου και την αισθητική όσων μας στηρίζουν».

Για τις προσωπικές σχέσεις μεταξύ των μελών του συγκροτήματος σημείωσε: «Eίμαστε πολύ βαρετοί δεν υπάρχει καθόλου ίντριγκα μεταξύ μας. Είμαστε πολύ κουλ» και στην συνέχεια προέτρεψε τους νεαρούς καλλιτέχνες να δημιουργούν συγκροτήματα με τις παρέες τους.

Ακόμη για την φετινή παρουσία και τις συμμετοχές του συγκροτήματος στα Mad Video Music Awards, τόνισε ότι η μέχρι τώρα πορεία είναι πολύ τιμητική: «Έχουμε πάρει 19 βραβεία στα Μad Αwards. Είναι πολύ τιμητικό αυτό για εμάς».

Για την φετινή παρουσία του στο πρόγραμμα του X-Factor στο ΜEGA, ο Χρήστος Μάστορας δήλωσε με αισιοδοξία: «Ελπίζω πως θα το πάρω το φετινό X-Factor αλλά δε θέλω να το γρουσουζέψω».

Eπίσης, ανακοίνωσε ότι στο κυριακάτικο live του X-Factor, στις 29 Ιουνίου, θα παίξουν το νέο τους τραγούδι με τίτλο « Για εμένα βράδιασε».

Δείτε όσα εξομολογήθηκαν

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου