Connect with us

Hi, what are you looking for?

Showbiz

Πέγκυ Ζήνα: Ο Light είναι τράπερ δεν είναι τραγουδιστής – Μην τα μπερδεύουμε

H Πέγκυ Ζήνα με αρκετή δόση χιούμορ σχολίασε την δήλωση του τράπερ Light που αναφέρονταν σε εκείνη και στην Καίτη Γαρμπή

Η γνωστή τραγουδίστρια Πέγκυ Ζήνα έδωσε τη δική της απάντηση σε όσα δήλωσε πριν μερικές ημέρες ο Light για εκείνη.

Η Πέγκυ Ζήνα παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή «Καλύτερα δε γίνεται», μιλώντας για τη μουσική, την κόρη της αλλά και τον Light.

Η τραγουδίστρια δήλωσε μεταξύ άλλων, πως δεν επιθυμεί η κόρη της να γίνει τραγουδίστρια, αλλά απάντησε σε σχετική ερώτηση, πως η μικρή ακούει κάποια τραγούδια με στοιχεία της τραπ μουσικής.

Σε ερώτηση για τα σχόλια που είχε κάνει ο Light για εκείνη τις προηγούμενες ημέρες, η Πέγκυ Ζήνα έσπευσε να ξεκαθαρίσει πριν την ερώτηση πως ο Light είναι τράπερ και όχι τραγουδιστής, «για να μην τα μπερδεύουμε», όπως τόνισε.

 

«Ευχαριστούμε για την επιλογή, δεν ξέρω αν συμφωνεί και η Μαντόνα σε αυτό, για τη μεγάλη τιμή που της έκανε ο τράπερ Light. Ευχαριστούμε πολύ, πολύ. Θα ακολουθήσουμε τη συμβουλή. Δεν μου αρέσει πολύ αυτό το είδος, αλλά αυτό είναι τελείως υποκειμενικό. Δέχομαι ότι υπάρχει και αυτή η μουσική, αυτό το είδος και δεν είμαι αρνητική σε οτιδήποτε είναι της μόδας», είπε η Πέγκυ Ζήνα.

 

Yπενθυμίζεται ότι ο Light πριν μερικές ημέρες, σχολίασε το συμβάν με τη σύλληψη του τράπερ Trannos για κατοχή όπλου, λέγοντας πως δεν γίνεται να σοκάρεται κανείς, όταν οι καλλιτέχνες της τραπ δρουν κατ’ αυτόν τον τρόπο, καθώς η σκηνή αυτή πρεσβεύει ένα πιο «σκληρό» lifestyle.

«Αν θέλετε να ακούτε ραπ, αυτό είναι ραπ. Μπορείτε να πάτε να ακούσετε εκκλησιαστικά, Πέγκυ Ζήνα, Καίτη Γαρμπή. Δεν μπορείς να ακούς αυτούς τους στίχους κι όταν ο καλλιτέχνης λειτουργεί με τρόπο ανάλογο της μουσικής του, να σοκάρεσαι», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Light.

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου