Connect with us

Hi, what are you looking for?

Showbiz

Γιώργος Λαμπάτος: «Ο Πέτρος Φιλιππίδης κόντεψε να με σκοτώσει – Η Ελπίδα Νίνου τον είχε πιάσει να έχει σχέση»

Με αφορμή τις εκλογές του ΣΕΗ και την επανεκλογή του συνδυασμού του Σπύρου Μπιμπίλα, ο Γιώργος Λαμπάτος μίλησε στην κάμερα της εκπομπής Super Κατερίνα και τη Μένια Κούκου. Ο ηθοποιός, αφού έκανε κάποιες συστάσεις στον Σπύρο Μπιμπίλα, μίλησε και για τη δική του εμπειρία από τη συνεργασία του με τον Πέτρο Φιλιππίδη.

«Εγώ ήμουν από τους πρώτους που θεώρησα ότι ο Μπιμπίλας είναι άξιος να κατέχει αυτή τη θέση. Θα πρέπει όμως να δουλέψει πάρα πολύ στα προβλήματα που έχει ο κλάδος και όχι στο να πηγαίνει σε διάφορες εκδηλώσεις και να φωτογραφίζεται. Η κατεύθυνσή μου θα ήταν, δουλειά δουλειά δουλειά και όχι δημόσιες εμφανίσεις και φωτογραφίες δεξιά και αριστερά» είπε αρχικά ο Γιώργος Λαμπάτος.

«Πήγα για να συμπαρασταθώ στις κυρίες αυτές που έκαναν τις καταγγελίες. Ανταλλάξαμε μερικά βλέμματα με τον Πέτρο Φιλιππίδη. Δε μου αρέσει η εικόνα αυτή, να βλέπω με χειροπέδες αυτόν τον άνθρωπο. Είχαν γίνει τότε και κάποια περιστατικά που η Ελπίδα Νίνου τον είχε πιάσει να έχει κάποια σχέση. Είχε δει στο τηλέφωνό του κάποια μηνύματα και τηλέφωνα. Μάλιστα ερχόταν στο θέατρο και δεν μας μιλούσε εμάς. Τον στήριξε τόσα χρόνια που γίνονταν έκτροπα, να μην το στηρίξει τώρα; Ξέρω ότι θα βγούνε στη φόρα κι άλλα περιστατικά για τον Φιλιππίδη» ανέφερε ο Γιώργος Λαμπάτος.

«Με είχε χτυπήσει επάνω στη σκηνή, μου είχε πετάξει ένα τασάκι στον αστράγαλο και με την Νικολέτα Βλαβιανού κόντεψε να μας σκοτώσει. Πέρασε μια λάμπα πάνω από το κεφάλι μας. Είχα ένα μεγάλο πόλεμο από τον Πέτρο Φιλιππίδη, μια ζήλια, φθόνος. Δεν ήθελε κάποιος άλλος εκτός από αυτόν να έχει απήχηση στον κόσμο» δήλωσε ο Γιώργος Λαμπάτος στη συνέχεια.

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου