Connect with us

Hi, what are you looking for?

Showbiz

Κιμ Καρντάσιαν και Κάνιε Γουέστ ξανά μαζί για χάρη της κόρης τους

Κάνιε Γουεστ - Κιμ Καρντάσιαν

Το ρεπορτάζ του ΤΜΖ αναφέρει πως οι δυο τους μιλούσαν κατά διαστήματα όλο το βράδυ και έδειχναν να είναι εγκάρδιοι μεταξύ τους.

Η Κιμ Καρντάσιαν και ο Κάνιε Γουέστ συναντήθηκαν μετά από καιρό για χάρη της μεγαλύτερης κόρης τους, Νορθ, για να την παρακολουθήσουν να παίζει έναν αγώνα μπάσκετ.

Η 41χρονη τηλεπερσόνα και ο 45χρονος ράπερ παντρεύτηκαν το 2007 και χώρισαν το 2021 και έχουν μαζί τέσσερα παιδιά.

Η λύση του γάμου τους ήταν επεισοδιακή, καθώς ο Γουεστ δεν ήθελε να αφήσει τη σύζυγό του να φύγει και επανειλημμένα «επιτέθηκε» εναντίον εκείνης και του νέου συντρόφου τους, Πιτ Ντέιβιντσον.

Οι περήφανοι γονείς ωστόσο δεν θα μπορούσαν να λείπουν από τη μεγάλη ημέρα του παιδιού τους κι έτσι άφησαν για λίγο στην άκρη πικρίες και διαφωνίες, για τη Νορθ.

 

Το παρασκήνιο

Το ρεπορτάζ του ΤΜΖ αναφέρει πως οι δυο τους μιλούσαν κατά διαστήματα όλο το βράδυ και έδειχναν να είναι εγκάρδιοι μεταξύ τους.

Ένας αυτόπτης μάρτυρας αναφέρει πως δεν έκατσαν μαζί, αλλά σε κοντινή απόσταση και ήταν ήρεμοι, κρατώντας χαμηλό προφίλ.

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που η Καρντάσιαν και ο Γουέστ συναντιούνται, εξαιτίας των παιδιών τους. Τον Μάρτιο παρακολούθησαν τον αγώνα ποδοσφαίρου του γιου τους, Σέιντ και οι θεατές παρατήρησαν ότι το πρώην ζευγάρι «συντρόφευε ειρηνικά».

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

MediaNews

Από σήμερα και καθημερινά στις 16.00