Connect with us

Hi, what are you looking for?

MediaNews

Αφρόδιτη Γραμμέλη: «Τιμώ το συμβόλαιό μου με τον ΣΚΑΪ, αυτά τα “έχει ακουστεί” δε με αφορούν»

Θα είναι ή όχι η Αφροδίτη Γραμμέλη με τη Φαίη Σκορδά τη νέα τηλεοπτική σεζόν;

Η δημοσιογράφος ρωτήθηκε από την Ελένη Μουστάκη και την κάμερα του Mega Καλημέρα, ωστόσο δεν θέλησε να σχολιάσει.

«Όπως είπες κι εσύ, ακούγονται πολλά. Εγώ δεν θα ήθελα να σχολιάσω το παραμικρό. Κατ’ αρχάς, κανένας δεν ενδιαφέρεται για το που θα πάω, εκτός από εμένα και την οικογένειά μου. Θέλω να είμαι προσεκτική και διακριτική σε αυτό το θέμα. Έχω μία συμφωνία και ένα συμβόλαιο που τιμώ με τον ΣΚΑΪ, ο οποίος έχει και για εμένα πάντα την προτεραιότητα.

Τώρα ό,τι μπορεί να ακούγεται ή να λέγεται, δεν είναι κάτι που εγώ θέλω να το συζητήσω. Τα επαγγελματικά συζητούνται πάντα πίσω από κλειστές πόρτες» επεσήμανε η Αφροδίτη Γραμμέλη.

«Αυτά τα “έχει ακουστεί” είναι εκφράσεις που δεν με αφορούν επαγγελματικά. Το ξέρω γιατί κι εγώ γράφω ρεπορτάζ. Αυτή τη δουλειά κάνουμε όλοι. Εγώ δουλεύω για να ζήσω. Δεν έχω τη ματαιοδοξία, ούτε τίποτα. Είμαι μέχρι τις 17 Ιουλίου σε ένα πολύ καλό εργασιακό περιβάλλον, το οποίο δεν έχω κανένα παράπονο. Όταν θα έρθει η ώρα να συζητήσουμε το επόμενο βήμα, θα γίνει επαγγελματικά πίσω από κλειστή πόρτα» συμπλήρωσε στη συνέχεια η Αφροδίτη Γραμμέλη, σχετικά με το τηλεοπτικό της μέλλον.

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου