Connect with us

Hi, what are you looking for?

Showbiz

Τζένιφερ Λόπεζ: Η μητέρα μου με «χτυπούσε» όταν ήμουν παιδί

Για τη δύσκολη σχέση που είχε με τη μητέρα της μίλησε η Τζένιφερ Λόπεζ, αποκαλύπτοντας ότι την «χτυπούσε» όταν ήταν παιδί, αλλά πλέον έχουν βρει τις ισορροπίες τους.

Η σούπερ σταρ της ποπ, κάνει την αποκάλυψη στο νέο ντοκιμαντέρ του Netflix για τη ζωή της με τίτλο «Halftime», μιλώντας για την περίπλοκη σχέση με τη μητέρα της Guadalupe Lupe Rodriguez.

«Έκανε ό,τι έπρεπε να κάνει για να επιβιώσει και αυτό την έκανε δυνατή, αλλά την έκανε, επίσης, και σκληρή. Σε χτυπούσε άγρια», αναφέρει χαρακτηριστικά σε μία σκηνή η 52χρονη τραγουδίστρια.

Η 76χρονη μητέρα της εμφανίζεται, επίσης, στο ντοκιμαντέρ και παραδέχεται ότι ήταν σκληρή με τη Λόπεζ, αλλά και τις δύο αδελφές της, Λέσλι και Λίντα. Η μητέρα της -που μετανάστευσε από το Πουέρτο Ρίκο- μεγάλωσε τις τρεις κόρες της στο Μπρονξ μαζί με τον σύζυγό της Ντέιβιντ, με τον οποίο χώρισε όταν τα κορίτσια μεγάλωσαν.

«Είχα πάντα τις υψηλότερες προσδοκίες από αυτές. Αυτό το έκανα μόνο για να σας δείξω ότι μπορείτε να τα καταφέρετε καλύτερα», φαίνεται να λέει η Ροντρίγκες στην ταινία. Και συνεχίζει: «Η Τζένιφερ, για να σας πω την αλήθεια, με δυσκόλεψε περισσότερο. Μαλώναμε συχνά».

Η J.Lo έφυγε από το σπίτι σε ηλικία 18 ετών

Η J.Lo έφυγε από το σπίτι σε ηλικία 18 ετών, μετά από συχνές διενέξεις με τη μητέρα της, σχετικά με το μέλλον της. Η τραγουδίστρια του «Love Don’t Cost a Thing» ομολόγησε ότι δεν ήταν συγκεντρωμένη στο σχολείο, λέγοντας χαρακτηριστικά ότι ο χορός της αποσπούσε την προσοχή, κάτι που προκαλούσε ένταση στη μεταξύ τους σχέση.

«Η μαμά μου μου έλεγε: ”Αν θέλεις να ζήσεις σε αυτό το σπίτι, θα μορφωθείς”», θυμάται η Λόπεζ. «Ένα βράδυ τσακωθήκαμε άσχημα και έφυγα». Η Rodriguez δήλωσε ότι ήθελε πάντα οι τρεις κόρες της να αποκτήσουν γνώσεις και να τελειώσουν την εκπαίδευσή τους, ώστε να μην εξαρτώνται από τους άνδρες.

«Απείχα πολύ από το να είμαι η τέλεια μητέρα», φαίνεται να παραδέχεται στο ντοκιμαντέρ. «Το μόνο πράγμα που μπορώ πάντα να πω είναι πως ό,τι έκανα, το έκανα για το καλό τους». Η Λόπεζ περιγράφει τη μαμά της ως ένα «περίπλοκο» άτομο στο νέο ντοκιμαντέρ, αλλά οι δύο γυναίκες έχουν, πλέον, μια πολύ πιο ομαλή σχέση μεταξύ τους.

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

MediaNews

Από σήμερα και καθημερινά στις 16.00