Connect with us

Hi, what are you looking for?

Showbiz

Τζένιφερ Άνιστον: Έξαλλη με τα social media – Άνθρωποι γίνονται διάσημοι χωρίς να κάνουν ουσιαστικά τίποτα

Συνέντευξη παραχώρησε η Τζένιφερ Άνιστον

και έκανε κάποιες δηλώσεις που σίγουρα προκάλεσαν εντυπώσεις.

Πιο συγκεκριμένα, η Χολιγουντιανή ηθοποιός μίλησε στο «Variety» και αναφέρθηκε στον ρόλο που παίζει το διαδίκτυο στο να γίνει κανείς διάσημος σήμερα.

Όπως είπε χαρακτηριστικά, πολλοί άνθρωποι πλέον, γίνονται διάσημοι χωρίς πραγματικά να κάνουν τίποτα.

«Τη δεκαετία του ’90 γεννήθηκε το διαδίκτυο. Κατά κάποιον τρόπο διαμόρφωσε μια νέα κουλτούρα για το πώς κάποιοι άνθρωποι γίνονται διάσημοι. Οι άνθρωποι γίνονται διάσημοι κάνοντας ουσιαστικά “τίποτα” και παρόλα αυτά, έχουν εκπληκτικές καριέρες», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Στη συνέχεια, ανέφερε πως η ίδια νιώθει πολύ τυχερή που πήρε μία γεύση από τη βιομηχανία του θεάματος, όπως ήταν πριν το διαδίκτυο.

Πλέον, θεωρεί ότι οι διαδικτυακές πλατφόρμες και τα social media λειτουργούν εις βάρος της δουλειάς των ηθοποιών, καθώς δεν χρειάζεται να φοιτήσει κανείς απαραίτητα σε μια δραματική σχολή, αλλά αρκεί να έχει μια δυναμική παρουσία στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

«Νιώθω πολύ τυχερή που πήραμε μια μικρή γεύση από τη βιομηχανία, πριν γίνει αυτό που είναι σήμερα. Με περισσότερες υπηρεσίες streaming, γίνεσαι διάσημος από το TikTok, το YouTube, το Instagram. Είναι σχεδόν σαν να χαλάς τη δουλειά του ηθοποιού», τόνισε η Τζένιφερ Άνιστον

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου