Connect with us

Hi, what are you looking for?

Showbiz

Πέμη Ζούνη: «Ο ίδιος ο χώρος της δουλειάς μου ήταν αυτός που λίγο με απογοήτευσε» (Βίντεο)

Η ηθοποιός μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Πάμε Δανάη» και στον Άρη Καβατζίκη για τις ακραίες εκδηλώσεις θαυμασμού, τους δύο γάμους και τη δικαστική διαμάχη που έπεται.

Μία εξομολογητική συνέντευξη παραχώρησε στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» η Πέμη Ζούνη.

«Προφανώς ήταν στο DNA μου να γίνω ηθοποιός» δηλώνει και προσθέτει πως η σκηνή ήταν ο φυσικό της χώρος, καθώς έως τα 11 της χρόνια ζούσε μέσα σε αυτή λόγω του πατέρα της.

Όπως λέει χαρακτηριστικά, μετά τον θάνατο του πατέρα της σταμάτησε κάθε επαφή με τον χώρο γιατί θεωρούσε πως έχει αφήσει πίσω του κληρονομιά μια απαγόρευση.

«Τα τελευταία χρόνια μου είπε η μητέρα μου πως ο πατέρας μου δεν είχε αντίρρηση να ασχοληθώ με την υποκριτική» αναφέρει.

Η ηθοποιός μίλησε και για την κόρη της Ελεονώρα, η οποία στα 16 της της ανακοίνωσε πως θέλει να δοκιμαστεί στην υποκριτική.

«Μου είπε πως έκλεισε ένα workshop στην Αγγλία, γυρνώντας μου είπε ότι ήταν πολύ ωραία, αλλά δεν είναι για εκείνη η υποκριτική» συμπληρώνει.

Δηλώνει πως δεν θα την εμπόδιζε αν ήθελε να ασχοληθεί με τον χώρο και αποκαλύπτει πως ως μαμά έχει πολλές ενοχές, αν και ξέρει ότι είναι καλή μαμά.

«Η κόρη μου καμάρωνε απλώς δεν ήθελε να τη θεωρήσουν ψώνιο και στο δημοτικό δεν έλεγε το όνομά μου επειδή ήμουν πολύ γνωστή» σημειώνει.

Σχετικά με το πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε η κόρη της αναφέρει πως της θυμίζει ποια είναι τα σημαντικά όταν στρεσάρεται στη δουλειά της και αντίστοιχα κάνει και εκείνη το ίδιο με την μαμά της.

Η ηθοποιός θυμάται την «χρυσή εποχή» όπου πρωταγωνιστούσε στη σειρά «Κλείσε τα μάτια» και τις ακραίες εκδηλώσεις θαυμασμού που εισέπραττε.

«Μπήκαμε σε ένα μαγαζί με τον θίασο που ήμασταν περιοδεία τότε και ήρθε ένας πολύ ωραίος νέος στην είσοδο και γονάτισε μπροστά μου» περιγράφει και δηλώνει πως το θέμα του θαυμασμού δεν ήταν εύκολη υπόθεση για εκείνη πριν παντρευτεί.

«Ο σύζυγός μου, Στάθης, είναι πολύ ιδιαίτερη φυσιογνωμία. Συζητάμε τα πάντα» λέει αναφερόμενη στον σύζυγό της Στάθη Σκέντζο.

Η ηθοποιός αναφέρθηκε και στο μελανό σημείο της ζωής της, σχετικά με την παράσταση που δεν έγινε ποτέ.

Όπως λέει σχετικά με την υπόθεση έχει οριστεί δίκη στις αρχές του χειμώνα και «θα είναι μια πρώτη νίκη».

«Αυτό ήταν ένα πολύ ισχυρό σοκ. Άλλαξε νομίζω αρκετά η ζωή μου. Το πρώτο πράγμα μετά τη συνειδητοποίηση του τι έγινε ήταν χαρά που είμαι ελεύθερη και μπορώ να βρεθώ ξανά σπίτι μου με τους δικούς μου» αναφέρει.

Αποκαλύπτει στη συνέχεια πως κάποιοι πολύ κοντινοί της, τελικά δεν στάθηκαν τόσο κοντά της και «αυτό δεν είναι ωραίο. Είναι θλιβερό».

«Δεν πήγαινε το μυαλό μου ότι θα μου στήσει κάποιος κάτι καταστροφικό. Πήρα και αυτό το μαθηματάκι» λέει χαρακτηριστικά.

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου