Connect with us

Hi, what are you looking for?

Showbiz

Όλγα Πολίτου: «Νιώθω “σπασμένη” μετά την απώλεια του συζύγου μου – Λυγίζω που δεν ακούω την φωνή του» (Βίντεο)

Η Όλγα Πολίτου σε μία η συγκλονιστική κατάθεση ψυχής στο «MEGA Καλημέρα», μίλησε για τον σύζυγό της που «έφυγε» αιφνίδια από τη ζωή.

Η ηθοποιός μίλησε για την ζωή και την καριέρα της.

«Δούλεψα πάρα πολύ, είχα δασκάλα την Κατίνα Παξινού. Είχε έντονη προσωπικότητα, ήταν ένα αγγελικό πλάσμα. Δεν μπορούσα ποτέ να κρυφτώ, με μαρτυρούσε η φωνή μου και με αναγνώριζαν. Και αν έπαιρναν τηλέφωνο θαυμαστές και ήθελαν επαφή μαζί μου, το σταμάταγα, ήμουν πάντα συνεσταλμένη, μπορεί να μου κόστισε«, ανέφερε αρχικά η Όλγα Πολίτου.

Μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε και στον σύζυγό της που έχασε αιφνίδια.

«Παντρεύτηκα από μικρή, μετά παρόλο που χώρισα από τον πρώτο σύζυγο μου, γνώρισα τον 2ο σύζυγο μου και το βλέμμα μου ήταν εκεί. Είχα ανέβει στη Θεσσαλονίκη, άνοιξε μία ξύλινη πόρτα ο δεύτερος σύζυγος μου και μπήκε στην ψυχή μου. Ο σύζυγός μου με αγάπησε πολύ περισσότερο από ότι εγώ, τώρα αναλύω τις λεπτομέρειες και ποιόν άνθρωπο ουσιαστικά έχασα. Στον δεύτερο σύζυγο μου δεν του πολυάρεσε που ήμουν ηθοποιός», δήλωσε χαρακτηριστικά.

«Με τον σύζυγο μου ήμασταν μαζί 35 χρόνια και 96 ήμερες. «Φεύγοντας» ο Γιώργος αισθάνθηκα σπασμένη, και δεν ξέρω αν μπορούν να μαζευτούν τα κομμάτια μου. Ο σύζυγος μου «έφυγε» μέσα σε 99 ήμερες από λάθη. Καλύτερα ας μην τα συζητήσω γιατί μου κάνουν κακό. Όταν δεν ακούω τον Γιώργο, λυγίζω, το ότι δεν θα τον ακούσω ποτέ ξανά», είπε εμφανώς συγκινημένη η ηθοποιός.

«Η Μιμή Ντενίση μου στάθηκε και η Άννα Φόνσου με την κόρη της, μου έχουν φερθεί εξαιρετικά. Με το «ΔΗΠΕΘΕ Σερρών» ετοιμάζουμε την κωμωδία «Δελησταύρου και υιός», κατέληξε.

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου