Connect with us

Hi, what are you looking for?

Showbiz

Η Μπρουκ Σιλντς για τον ηλικιακό ρατσισμό στο Χόλιγουντ: «Η σύγκριση είναι μία “ταφόπλακα”»

«Ήταν λίγο πριν περάσω τα 50 όταν σκέφτηκα πως: “δεν υπάρχει κανείς που να μου μιλάει, με προσπερνούν”», δήλωσε η ηθοποιός – Δείτε όσα είπε στην πιο πρόσφατη συνέντευξή της

Το δικό της μήνυμα πέρασε η Μπρουκ Σιλντς για τις περιορισμένες θέσεις που υπάρχουν στο Χόλιγουντ, όσον αφορά τις γυναίκες που περνούν τα 50. Την ίδια ώρα, η 57χρονη ηθοποιός καλεί όλες τις γυναίκες να αγκαλιάσουν την ηλικία τους, όπως ακριβώς κάνει κι εκείνη.

Όπως δήλωσε πιο συγκεκριμένα σε πρόσφατη συνέντευξή της, η Σιλντς νιώθει πιο σίγουρη από ποτέ για τον εαυτό της σε σχέση με το παρελθόν. Η ίδια βρέθηκε καλεσμένη στο podcast Verywell Mind, όπου και τόνισε ότι δεν υπάρχει εκπροσώπηση για τις γυναίκες άνω των 50 στη μικρή και τη μεγάλη οθόνη. «Ο ηλικιακός ρατσισμός στο Χόλιγουντ, είναι μία “ταφόπλακα”», είπε χαρακτηριστικά.

Στη συνέχεια υπογράμμισε, ότι η βιομηχανία του θεάματος φέρεται σε μία γυναίκα στα 50 της ως μία μαραμένη οντότητα, προωθώντας την άποψη, πως η εξέλιξη αφορά τους νεότερους ανθρώπους. Παρόλα αυτά, η ίδια κουράστηκε να παίζει αυτό τον ρόλο, όταν συνειδητοποίησε πως: «Ήταν λίγο πριν περάσω τα 50 όταν σκέφτηκα πως: “δεν υπάρχει κανείς που να μου μιλάει. Με προσπερνούν”».

Την ίδια ώρα, η Σιλντς επισήμανε ότι οι γυναίκες που περνούν τα 50 δεν έχουν καμία εκπροσώπηση στην τηλεόραση και τον κινηματογράφο, ειδικότερα όταν τα παιδιά τους έχουν μεγαλώσει και πλέον έχουν χρόνο να αφιερώσουν στον εαυτό τους, αλλά και την καριέρα τους. «Αυτή είναι η περίοδος της ζωής μου που νιώθω επιτέλους περισσότερο σίγουρη για τον εαυτό μου, λιγότερο μπερδεμένη και πολύ ξεκάθαρη για το τι θέλω και το ποια είμαι. Και αυτό έρχεται μόνο με την πάροδο των χρόνων», εξήγησε.

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου