Connect with us

Hi, what are you looking for?

Showbiz

Πάνος Μιχαλόπουλος: Δείτε πώς είναι σήμερα ο ηθοποιός – Γιατί τα παράτησε όλα

Με τι ασχολείται σήμερα ο ηθοποιός που κάποτε μεσουρανούσε στην ελληνική τηλεόραση

Τα τελευταία χρόνια έχει επιλέξει να απέχει από τα φώτα της δημοσιότητας και από την τηλεόραση, ενώ πλέον ασχολείται με τα κτήματά του στην Καλαμάτα.

Ο λόγος για τον Πάνο Μιχαλόπουλο, ο οποίος πραγματοποίησε την τελευταία του δημόσια εμφάνιση το 2011, παρευρισκόμενος σε εγκαίνια καταστήματος και εκ τότε δεν το είδαμε ξανά.

Ο παραγωγός Ηλίας Βασίλογλου έβγαλε μια selfie με τον πρωταγωνιστή και τη δημοσίευσε στο Facebook και μείναμε άφωνοι γιατί όπως θα δείτε και εσείς παρακάτω δεν έχει αλλάξει και πολύ.

«Δεν με ενδιαφέρει ούτε το θέατρο, ούτε η τηλεόραση»

Στην τελευταία του συνέντευξη είχε πει: «Απλώς νοσταλγώ κάποιους ανθρώπους που είχαμε φιλία από εκείνα τα χρόνια. Ολα τα άλλα πέρασαν και είναι απλές αναμνήσεις» αναφέρει και μας «ξεναγεί» στη σημερινή πραγματικότητά του. «Οπως σου έχω πει, είμαι στην Καλαμάτα και ασχολούμαι με την πατρική γη. Δεν με ενδιαφέρουν ούτε το θέατρο ούτε η τηλεόραση και η ζωή μου είναι σε άλλο στάδιο από αυτό που ζούσα, έως τότε που πήρα την απόφαση να αποσυρθώ».

Στη συνέχεια της συζήτησης η κουβέντα περιστρέφεται γύρω από το πόσο δύσκολη ήταν η απόφαση για έναν ηθοποιό του δικού του μεγέθους να φύγει μακριά από όλους και όλα.

«Για μένα δεν ήταν δύσκολο. Πήρα αυτή την απόφαση το 2008. Έκτοτε ούτε εμφανίστηκα πουθενά ούτε έκανα απολύτως τίποτα με θέμα δημοσιότητας. Έφυγα από όλα και είπα “τέρμα”. Και δεν σου κρύβω ότι αυτό είναι μια πολύ ευτυχισμένη στιγμή της ζωής μου. Για μένα αυτή η απόφαση δεν ήταν κάτι δύσκολο, γιατί πάντα πατούσα γερά στα πόδια μου».

«Δεν με ενδιέφερε να διατηρήσω την εικόνα μου, ούτε τίποτα τέτοιο, το οποίο θεωρώ και ματαιόδοξο. Εκανα μια δουλειά. Ως δουλειά είπα “τελείωσα, δεν έχω να δώσω τίποτα άλλο” και έτσι έφυγα. Ακούω πολλές φορές να λένε “είναι επώδυνο για έναν καλλιτέχνη να φεύγει”. Όχι, για μένα δεν ήταν καθόλου επώδυνο. Ξέρεις πόση ευτυχία μού προσφέρει να ασχολούμαι με τα δέντρα, την καλλιέργεια και την αγροτική ζωή; Παίρνω ζωή από όλο αυτό» είχε πει.

Ο Πάνος Μιχαλόπουλος ήταν ένας από τους σταρ εκείνης της εποχής που βίωσαν ακραίες εκδηλώσεις θαυμασμού. Σήμερα, όμως, όταν τον συναντούν στον δρόμο, πώς αντιδρά ο κόσμος;

«Είναι τρομερό ότι ο κόσμος σέβεται την απόφαση που έχω πάρει να μη θέλω να ασχοληθώ άλλο με την υποκριτική τέχνη και τη δημοσιότητα. Ο κόσμος με έχει αγαπήσει πάρα πολύ και δεν με ρωτάει γιατί δεν δουλεύω πια. Αυτό είναι ένα από τα παράσημα που μπόρεσα να κατακτήσω από τη δουλειά μου: ο σεβασμός και η εκτίμηση του κόσμου».

Δείτε πώς είναι σήμερα ο Πάνος Μιχαλόπουλος

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου