Connect with us

Hi, what are you looking for?

Showbiz

Συγκλονίζει ο Liam Ireland από τη γη της Ελιάς: «Δεχόμουν σεξουαλική κακοποίηση από τον προπονητή μου για τρία χρόνια» (Βίντεο)

Ο Liam Ireland, ο πρωταγωνιστής της επιτυχημένης σειράς του Mega, «Η γη της Ελιάς», παραχώρησε μία συγκλονιστική συνέντευξη στο Πρωινό και τον Γιάννη Μαλλιαρό. Για πρώτη φορά, ο νεαρός ηθοποιός αποκάλυψε τη σεξουαλική κακοποίηση που υπέστη σε νεαρή ηλικία και κατονόμασε τον κακοποιητή του, που σήμερα βρίσκεται στη φυλακή.

«Πριν ασχοληθώ με την υποκριτική, αγαπούσα και το μπάσκετ. Έπαιζα για τουλάχιστον 10 χρόνια. Αυτό που με έκανε να σταματήσω είναι ότι ένωσα το μπάσκετ με έναν άνθρωπο που μου έκανε κακό στη ζωή μου. Δεν το μετανιώνω γιατί μου έδωσε το θέατρο.

Από την ηλικία των 10 με 13 πέρασα σεξουαλική κακοποίηση (sexual absuse) από τον προπονητή μου. Δέχτηκα αυτό το πράγμα, μπήκε στη φυλακή και είναι εκεί που πρέπει να είναι. Εγώ δεν είχα πατέρα και έψαχνα την πατρική φιγούρα, όπου μπορούσα να βρω. Όταν πήγα σε αυτήν την ομάδα, τον αγάπησα σαν να είναι ο πατέρας μου. Δηλαδή ό,τι κι αν μου έλεγε, εγώ θα το έκανα επειδή τον εμπιστευόμουν. Ήταν έτσι πολλά παιδιά. Δεν είχαμε καταλάβει ακριβώς τι πήγαινε λάθος. Όταν τον πιάσανε, λέγαμε «γιατί κάνουν τόσο κακό σε έναν τόσο καλό άνθρωπο», ήμασταν τόσο διεστραμμένοι. Ευχαριστώ τον εαυτό μου, γιατί τουλάχιστον πριν τον πιάσουν, εγώ είχα σταματήσει.

Είχα συνειδητοποιήσει ότι μου αρέσουν μόνο τα κορίτσια, είπα γιατί το κάνουν αυτό. Ένιωθα ότι έπρεπε να το κάνω, και όχι ότι θέλω να το κάνω» περιέγραψε ο Liam Ireland.

«Ερχόντουσαν συμμαθητές μου και με ρωτούσαν «Κι εσένα σε βίαζε»;» σημείωσε σε άλλο σημείο της συνέντευξής του ο νεαρός ηθοποιός.

Ο κακοποιητής του Liam Ireland έχει καταδικαστεί για 401 χρόνια.

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

MediaNews

Από σήμερα και καθημερινά στις 16.00