Χριστίνα Μπόμπα – Σάκης Τανιμανίδης στη Μύκονο: Βραδινή βόλτα στα Ματογιάννια με την Μαρίνα (Φωτό – Βίντεο)

Μπόμπα

Στην αγαπημένη τους Μύκονο, όχι μόνο για το τριήμερο μάλιστα, βρέθηκαν ο Σάκης Τανιμανίδης και η Χριστίνα Μπόμπα.

Η κάμερα του Mykonos Live Tv τους εντόπισε να κάνουν τη βόλτα τους στα Ματογιάννια , παρέα με την Μαρίνα Βερνίκου και τον σύζυγό της Μίλτο Καμπουρίδη.

Οπως αποκάλυψε στην εκπομπή της Σταματίνας Τσιμτσιλή σήμερα το πρωί ο ο Πέτρος Νάζος από το Mykonos Live Tv, Χριστίνα Μπόμπα και Σάκης Τανιμανίδης δεν βρέθηκαν στη Μύκονο απλά για το τριήμερο.

Θα μείνουν στο νησί όλο το καλοκαίρι, αφού έχουν νοικιάσει βίλα για τους επόμενους μήνες στη Μύκονο. Η διαμονή τους στο νησί δεν θα τους βοηθήσει απλά να ξεκουραστούν αλλά θα τους δώσει τη δυνατότητα να ετοιμάσουν καλύτερα τη βάφτιση των διδύμων κοριτσιών τους που θα γίνει τον Σεπτέμβριο στη Μύκονο.

Χριστίνα Μπόμπα και Σάκης Τανιμανίδης με την Μαρίνα Βερνίκου

 

 

Μαρίνα Βερνίκου με τον σύζυγό της Μίλτο Καμπουρίδη και την μεγάλη τους κόρη

Μπόμπα

Η μετακόμιση στη Μύκονο

Την προηγούμενη εβδομάδα η Χριστίνα Μπόμπα είχε αναρτήσει φωτογραφίες τόσο από την παραλία που είχε επισκεφθεί φυσικά μαζί με τις δίδυμες αλλά και με την πεθερά της, μητέρα του Σάκης Τανιμανίδης.

Είχε ποστάρει ακόμη και τις πρώτες φωτό από το νέο τους σπίτι στη Μύκονο, όπου θα μείνουν για τους καλοκαιρινούς μήνες. Συγκεκριμένα είχε ποστάρει την προσπάθειά της να φτιάξει το σπιτάκι-παιχνίδι για τις δίδυμές της προσπαθώντας στην αυλή της να το στήσουν.

Μπόμπα