Connect with us

Hi, what are you looking for?

Showbiz

Διάσημα ζευγάρια όπου η γυναίκα είναι ψηλότερη από τον άνδρα (Φωτό)

Είναι μαζί, είναι ερωτευμένοι, και δεν τους νοιάζει τι λένε οι άλλοι για την υψομετρική διαφορά τους.

Συνήθως ο άνδρας είναι έστω και για λίγο, ψηλότερος από την σύντροφο του. Ή τουλάχιστον έτσι μας έχουν συνηθίσει να πιστεύουμε. Και όμως πολλά διάσημα ζευγάρια έχουν μεγάλη υψομετρική διαφορά με τη γυναίκα να είναι το «πρώτο μπόι».

Νικολά Σαρκοζί και Κάρλα Μπρούνι

Οι κακές γλώσσες έλεγαν ότι ο τέως Γάλλος Πρόεδρος Νικολά Σαρκοζί, φορούσε παπούτσια με ειδικά ενισχυμένους πάτους προκειμένου να φαίνεται τουλάχιστον ισοϋψής με τον έρωτα του, την Κάρλα Μπρούνι. Η Κάρλα είναι 1.75 και ο Νικολά 1.66.

Κλόντια Σίφερ και Μάθιου Βον

Το ζευγάρι είναι μαζί 17 ολόκληρα χρόνια. Το εμβληματικό supermodel των 90s  έχει ύψος 1.80 και ο διάσημος σκηνοθέτης είναι κατά μερικούς πόντους κοντύτερος. Αυτό όμως δεν είναι απαγορευτικό για κανέναν από τους δυο να απολαμβάνουν την οικογένεια τους.

Κάμερον Ντίαζ και Μπέντζι Μάντεν

Όσοι γνωρίζουν λένε ότι πρόκειται για ένα από τα πιο αξιολάτρευτα ζευγάρια του Χόλιγουντ που φέτος κλείνουν 8 χρόνια γάμου. Ηθοποιός με κιθαρίστα. Αν και εξωτερικά εκείνη είναι ψηλή και χαλαρή και αυτός κοντός και «ροκ εν ρολ» τύπος ταιριάζουν σε όλα. Η Κάμερον έχει ύψος 1.75 και ο Μπέντζι 1.67

Τζέισον Στέιθαμ και Ρόζι Χάντινγκτον

Ο σκληρός και αλύγιστος του Χόλιγουντ με την «αλαβάστρινη» ηθοποιός. Η Ρόζι απολαμβάνει να φοράει ψηλά τακούνια και αυτό στις κοινές εμφανίσεις με τον Τζέισον κάνει τη διαφορά ύψους εμφανή. Όμως κανείς από τους δυο τους δεν φαίνεται να έχει πρόβλημα, το αντίθετο μάλιστα.

Νικόλ Κίντμαν και Κιθ Ούρμπαν.

Η Αυστραλιανή ηθοποιός με το 1.80 φαίνεται ότι ερωτεύεται κοντύτερους άνδρες. Πρώτα ο Τομ Κρουζ, τώρα ο Κιθ Ούρμπαν, ο οποίος ίσα που ξεπερνάει το 1.76. Το ζευγάρι όμως είναι ερωτευμένο μεταξύ του και σε κανέναν άλλον δεν πέφτει λόγος. Είναι παντρεμένοι από το 2006 και έχουν και δυο κόρες.

Ζεντάγια και Τομ Χόλαντ

Ζευγάρι στην ταινία spiderman, ζευγάρι και στη ζωή. Η Ζεντάγια με τον Τομ είναι σφοδρά ερωτευμένοι και μάλιστα πριν λίγους μήνες όταν είχαν ερωτηθεί για την υψομετρική τους διαφορά είχαν απαντήσει ότι όλα αυτά είναι γελοιότητες και εκείνοι δεν έχουν κανένα μα κανένα πρόβλημα. Εκείνος είναι 1.73 και εκείνη αγγίζει το 1.80

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

MediaNews

Από σήμερα και καθημερινά στις 16.00