Connect with us

Hi, what are you looking for?

Showbiz

Μαρία Τζομπανάκη: Ο Σασμός, οι επεμβάσεις και η σχέση του συζύγου της με τον Ορφέα Αυγουστίδη – «Η Γεωργία είναι η κόρη που δεν είχα»

Η Μαρία Τζομπανάκη βρέθηκε τετ α τετ με την Κατερίνα Καινούργιου και παραχώρησε μια άκρως εξομολογητική συνέντευξη στην εκπομπή «Super Κατερίνα».

Η αγαπημένη ηθοποιός μίλησε για τον Σασμό και τον ρόλο της «Καλλιόπης», για τη σύζυγο του γιου της Γεωργία Κρασσά αλλά και για τον χρόνο που περνάει.

«Όταν πρωτοάκουσα τον τίτλο της σειράς είπα “εδώ έχουμε κάτι που κάνει μπαμ”. Μετά έχει να κάνει με την βεντέτα, κάτι που όλους μας ιντριγκάρει, γιατί οι άνθρωποι σκοτώνονται και κυνηγούν τον θάνατο, γιατί ποτίζονται με μίσος. Εγώ και ο Ορφέας ήταν από τους τελευταίους που κλείσαμε να παίξουμε στη σειρά. Ήταν να γίνει! Ήρθα από Νέα Υόρκη για λίγο για να ξεκουραστώ από την καραντίνα εκεί και έπεσα στην καραντίνα της Ελλάδας. Ο ρόλος της Καλλιόπης δεν είναι τόσο ανεπτυγμένος στο βιβλίο. Το να συμπρωταγωνιστώ με τον γιο μου είναι από τις ωραιότερες φάσεις της ζωής μου, είναι καταπληκτικό» ανέφερε για τον Σασμό.

«Από την πρώτη στιγμή η κοπέλα του γιου μου μου φάνηκε πολύ οικεία. Κάτι που ήξερα, ένα υλικό που ίσως έχω και εγώ και το έχω δει στην οικογένεια μου. Ο τρόπος που ανατράφηκε η Γεωργία είναι ο τρόπος που ανάθρεψα και εγώ την οικογένεια μου. Έχει αρχές αυτό το κορίτσι. Είναι η κόρη μου τώρα! Γέννησα ένα παιδί αλλά έχω πολλά παιδιά βαφτιστήρια. Η Γεωργία είναι η κόρη που δεν είχα» εξομολογήθηκε η Μαρία Τζομπανάκη για τη νύφη της Γεωργία Κρασσά.

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου