Connect with us

Hi, what are you looking for?

Showbiz

Ακραίες εκδηλώσεις θαυμασμού που έχουν δεχτεί αγαπημένοι μας celebrities! (Βίντεο)

Η κάμερα της εκπομπής «Πάμε Δανάη!» συνάντησε κατά τη διάρκεια της σεζόν πολλούς αγαπημένους μας celebrities, οι οποίοι μοιράστηκαν τα σχέδιά τους, αποκάλυψαν άγνωστες πτυχές της ζωής τους, αλλά και ευτράπελα που τους έχουν συμβεί!

«Αγαπημένη ερώτηση» αυτή που αφορά στις πιο απίστευτες εκδηλώσεις θαυμασμού που έχουν δεχτεί, με τις απαντήσεις να μας αφήνουν πολλές φορές με το στόμα ανοιχτό!

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος έχει μιλήσει για τις θαυμάστριες που έπαιρναν άμμο από τις παραλίες που εκείνος είχε περπατήσει, αλλά και για θαυμάστρια που είχε πάει στη μητέρα του με το… Ε9 της!

Ο Τριαντάφυλλος δέχτηκε «επίθεση» από θαυμάστριά του λίγο πριν ανέβει στη σκηνή, με αποτέλεσμα να του σκίσει το παντελόνι!

Ο Γιάννης Σπαλιάρας έζησε τον απόλυτο τρόμο, όταν εμμονική θαυμάστρια τον ακολουθούσε με το αυτοκίνητο στην Εθνική Οδό και του άναβε τα φώτα!

Ο Μάριος Αθανασίου δεχόταν τηλεφωνήματα την περίοδο του «Θα βρεις το δάσκαλό σου», με θαυμάστριές του να ισχυρίζονται ότι είναι χαμένοι συγγενείς του!

Μία θαυμάστρια του Πέτρου Ιακωβίδη τον είχε κλειδώσει στο καμαρίνι πριν βγει στη σκηνή, ενώ η Έφη Σαρρή δέχτηκε επίσκεψη στο καμαρίνι της από… τον εαυτό της!

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου