Connect with us

Hi, what are you looking for?

Showbiz

Μπρίτνεϊ Σπίαρς: Ο πρώην σύζυγός της εισέβαλε στον γάμο της και προσπάθησε να τον χαλάσει! (Βίντεο)

Η ζωή της Μπρίτνεϊ Σπίαρς συνεχίζει να είναι ταραχώδης και επεισοδιακή ακόμα και την ημέρα του γάμου της με τον Σαμ Ασγκάρι.

 

Η τραγουδίστρια είδε την πιο όμορφη μέρα της ζωής της να κηλιδώνεται όταν ο πρώην και σύζυγός της Τζέισον Αλεξάντερ θέλησε να της χαλάσει τη γιορτινή ατμόσφαιρα. Ο πρώτος σύζυγος της Μπρίτνεϊ, μάλιστα μετέδωσε σε live streaming την εισβολή το απόγευμα της Πέμπτης στο γάμο στην έπαυλή της στην Καλιφόρνια.

Ο 40χρονος συνελήφθη από την αστυνομία της Ventura και του απαγγέλθηκαν κατηγορίες για καταπάτηση, βανδαλισμό. Της σύλληψης προηγήθηκε έντονος διαπληκτισμούς με τους φρουρούς ασφαλείας της Σπίαρς.

Λίγα λεπτά πριν συλληφθεί, ο Αλεξάντερ κατάφερε να καταγράψει τον εαυτό του στο Instagram καθώς έτρεχε μέσα από μονοπάτια σε πλαγιές λόφων πλησιάζοντας το πίσω μέρος του σπιτιού της πρώην συζύγου του.

Ο 40χρονος λίγες ώρες πριν ξεκινήσει η παραμυθένια τελετή μπόρεσε εύκολα να σκαρφαλώσει έναν φράχτη, να κατέβει μια βραχώδη πλαγιά και να εισβάλει μέσα στον χώρο του γάμου, ενώ παράλληλα έλεγε στην ασφάλεια ποιος ακριβώς ήταν και γιατί βρισκόταν εκεί.

 

 

Τρίτη σύλληψη σε 13 μήνες για τον πρώην της Σπίαρς

Η σύλληψη του Αλεξάντερ είναι η τρίτη μέσα σε 13 μήνες. Αστυνομικές πηγές αποκάλυψαν ότι έχει επίσης ένταλμα σύλληψης για κλοπή σε άλλη κομητεία.

Τελευταία φορά είχε τεθεί υπό αστυνομική επιτήρηση για οδήγηση υπό την επήρεια αλκοόλ τον Ιανουάριο του 2021 και για παραβίαση των πρωτοκόλλων ασφαλείας σε αεροδρόμιο τον Αύγουστο. Ο Αλεξάντερ είχε επίσης συλληφθεί στο παρελθόν για παραβίαση εντολής προστασίας και παρενόχληση άγνωστης γυναίκας τον Δεκέμβριο του 2021.

Το βράδυ της Πέμπτης, ο δικηγόρος της Σπίαρς αποκάλυψε ότι η πελάτισσά του ήταν «απολύτως εξοργισμένη» μετά την εισβολή του Αλεξάντερ στον χώρο όπου έγινε η τελετή και απαίτησε να τον κλείσουν φυλακή.

Ο Μάθιου Ρόζενγκαρτ, πρώην ομοσπονδιακός εισαγγελέας δήλωσε ότι «συνεργάζεται προσωπικά με το αστυνομικό τμήμα για να διασφαλίσει ότι ο κ. Αλεξάντερ θα βρεθεί αντιμέτωπος με τον νόμο και τις κυρώσεις που προβλέπονται.

«Ο Τζέισον Αλεξάντερ τέθηκε υπό κράτηση και συνελήφθη. Εκφράζω τις ευχαριστίες μου στο τμήμα του σερίφη της κομητείας Ventura για την άμεση ανταπόκριση και την καλή δουλειά τους», δήλωσε ο Rosengart, στο TMZ.

Ένας φωτογράφος απαθανάτισε τη στιγμή που ο Αλεξάντερ συνελήφθη από την ασφάλεια και καθηλώθηκε στο έδαφος.

Ο Αλεξάντερ από την πλευρά του ισχυρίστηκε ότι η Μπρίτνεϊ τον είχε «προσκαλέσει» στην εκδήλωση και ότι ήταν η «πρώτη και μοναδική σύζυγός του». Στη συνέχεια με υπερηφάνεια παραδέχτηκε ό,τι πήγε εκεί απλά για να «διαλύσει τον γάμο».

Ο Αλεξάντερ και η Σπίαρς ενώθηκαν με τα δεσμά του γάμου στο Λας Βέγκας το 2004 και ο γάμος τους κράτησε μόλις 55 ώρες πριν ακυρωθεί.

Στο 10λεπτο live βίντεο στο Instagram, ο Αλεξάντερ φαίνεται να σκαρφαλώνει έναν φράχτη στην περίμετρο της ιδιοκτησίας της Σπίαρς, καθώς καταγράφει τι ακριβώς πρόκειται να κάνει.

Συναντά αρκετό προσωπικό ασφαλείας και δηλώνει ανοιχτά το όνομά του και την πρόθεσή του: «Είμαι ο Τζέισον Αλεξάντερ. Ο πρώτος σύζυγος. Είμαι εδώ για να καταστρέψω τον γάμο».

 

Ο γάμος έγινε κανονικά

Ο γάμος της Μπρίτνεϊ Σπίαρς και του Σαμ Ασγκάρι έγινε κανονικά. Η 40χρονη και ο 28χρονος είναι πλέον σύζυγοι, όπως αναφέρει πηγή από το περιβάλλον του ζευγαριού στη «Usa Today».

Η τραγουδίστρια και op personal trainer είπαν το «ναι» μπροστά σε 100 άτομα, ενώ ανάμεσα στους καλεσμένους ήταν και ο αδελφός της, Bryan, όπως μετέδωσε νωρίτερα την Πέμπτη το TMZ. Η μητέρα της Lynn, ο πατέρας της Jamie και η αδελφή της Jamie Lynn δεν σκόπευαν να παρευρεθούν, σύμφωνα με το πρακτορείο.

Οι νεόνυμφοι αρραβωνιάστηκαν τον Σεπτέμβριο, λίγες ημέρες αφότου η Σπίαρς είχε καταθέσει αίτηση σε δικαστή του Λος Άντζελες, ζητώντας να τερματιστεί η επιτροπεία, μια νομική ρύθμιση που έδινε τον έλεγχο της περιουσίας της στον πατέρας της Τζέιμι από το 2008.

Ανακοινώνοντας τον αρραβώνα της τον Σεπτέμβριο, η Spears μοιράστηκε ένα βίντεο στο Instagram που έδειχνε το διαμαντένιο της δαχτυλίδι. «Δεν μπορώ να το πιστέψω», έγραψε η τραγουδίστρια του «Oops!…I Did It Again» στη λεζάντα του βίντεο μαζί με έξι emojis δαχτυλιδιού αρραβώνων και έξι θαυμαστικά στην ανακοίνωσή της.

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου