Connect with us

Hi, what are you looking for?

Showbiz

Μαρίνα Σάττι: «Με πλήγωναν τα αρνητικά σχόλια, νόμιζα ότι ήταν αλήθεια»

Η Μαρίνα Σάττι παραχώρησε συνέντευξη στην κάμερα του Love It και τη δημοσιογράφο Κατερίνα Νινιού το πρωί της Τρίτης με αφορμή τον πρώτο της ολοκληρωμένο δίσκο. Μέσα σε όλα, η γλυκιά τραγουδίστρια μίλησε για το μπούλινγκ που δέχθηκε στο ξεκίνημα της διαδρομής της καθώς και τον αγαπημένο της μπαμπά που ζει στο Σουδάν.

Πιο συγκεκριμένα, η Μαρίνα Σάττι σημείωσε χαρακτηριστικά πως «όλα αυτά τα συμβάντα, τα λόγια και οι εικόνες που μπορεί να ακούμε όλοι μεγαλώνοντας ίσως μου έκοψαν τα φτερά στη διαδρομή μου. Μιλάμε για το μπούλινγκ που δεχόμασταν παλιά αλλά δεν μιλάμε για το μπούλινγκ που δεχόμαστε τώρα που είμαστε μεγάλοι. Όλο αυτό που συμβαίνει γύρω μας και όλη αυτή η πληροφορία που υπάρχει στο διαδίκτυο, την τηλεόραση και τα μέσα… Πόσο εύκολο είναι για κάποιον να πει κάτι για κάποιον άλλον».

«Συνήθως όταν ακούω κάτι που νιώθω ότι με υποτιμά, με πεισμώνει πάρα πολύ αλλά δεν μπαίνω να τα βλέπω πια. Παλιά τα παρακολουθούσα και με πλήγωναν, τα έπαιρνα προσωπικά γιατί νόμιζα ότι ήταν αλήθεια».

«Η αδελφή μου, που είναι 14 ετών και ζει με τον μπαμπά μου στο Σουδάν, μου στέλνει βιντεάκια που κάθεται μαζί με τον μπαμπά μου στο λάπτοπ και βλέπουν τα βίντεο μου το ένα μετά το άλλο στη σειρά. Είναι περήφανος για μένα και μου λείπει γιατί έχω πάρα πολλά χρόνια να πάω στο Σουδάν» συμπλήρωσε η Μαρίνα Σάττι στο ψυχαγωγικό μαγκαζίνο της Ιωάννας Μαλέσκου στο ΣΚΑΪ.

 

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου