Connect with us

Hi, what are you looking for?

Showbiz

«Βόμβα» για τον χωρισμό Πικέ – Σακίρα – Ανατρέπει όλα όσα ξέραμε μέχρι τώρα

Το ζευγάρι ανακοίνωσε το Σάββατο ότι χωρίζει, μετά από 12 χρόνια σχέσης

Τα πάνω – κάτω στην υπόθεση χωρισμού του Πικέ με τη Σακίρα φέρνει ο δημοσιογράφος, Χοσέ Αντόνιο Αβίλες.

Όπως υποστηρίζει ο δημοσιογράφος, ο ποδοσφαιριστής της Μπαρτσελόνα και η τραγουδίστρια «είχαν ανοιχτή σχέση» και «δεν υπήρξε απιστία».

Το ζευγάρι ανακοίνωσε το Σάββατο ότι χωρίζει, μετά από 12 χρόνια σχέσης.

Έχει υποστηριχθεί, ωστόσο, ότι η απόφαση για τη δημοσιοποίηση της κοινής δήλωσης ήταν μονομερής από την πλευρά της Σακίρα και ότι αυτή η κίνηση εξέπληξε τον αμυντικό της Μπαρτσελόνα.

Αυτό τουλάχιστον ισχυρίζεται ο δημοσιογράφος Χοσέ Αντόνιο Αβίλες, ο οποίος εμφανίστηκε στην εκπομπή «Viva la Vida» αφού μίλησε με άτομα του στενού περιβάλλοντος του Πικέ.

«Κάποιος πολύ, πολύ κοντά στον Πικέ με διαβεβαίωσε ότι δεν υπήρξε απιστία από την πλευρά του» δήλωσε ο δημοσιογράφος. «Υπάρχει μεγάλη έκπληξη για τον χωρισμό και τη δήλωση που έκανε η Σακίρα» γράφει η ισπανική La Marca.

 

Η ανοιχτή σχέση του Πικέ και της Σακίρα

O ίδιος δημοσιογράφος υποστήριξε επίσης ότι ο ποδοσφαιριστής και ο τραγουδιστής είχαν «ανοιχτή σχέση» τα τελευταία χρόνια.

«Η συμφωνία τους ήταν ‘κάνε ό,τι θέλεις και εγώ θα κάνω ό,τι θέλω’, αλλά να παρουσιάζονται ως ζευγάρι στο κοινό» πρόσθεσε ο Αβίλες, ισχυριζόμενος και πάλι ότι μίλησε με πηγές κοντά στον Πικέ.

«Λυπούμαστε που επιβεβαιώνουμε ότι χωρίζουμε. Για την ευημερία των παιδιών μας, που αποτελούν την ύψιστη προτεραιότητά μας, σας ζητάμε να σεβαστείτε την ιδιωτικότητά μας. Σας ευχαριστούμε για την κατανόησή σας» αναφέρουν στο ανακοινωθέν.

Ο Καταλανός σταρ των γηπέδων και η πρώην πλέον αγαπημένη του απέκτησνα μαζί δύο παιδιά από τη 12χρονη σχέση τους, τον Μίλαν 10 ετών και τον Σάσα επτά ετών.

Υπήρξαν πολλές φήμες για το ζευγάρι την περασμένη εβδομάδα, ακόμη και πριν από τη δήλωση του Σαββάτου.

Σύμφωνα με αυτές, ο Πικέ είχε απατήσει την τραγουδίστρια με μία νεαρή φοιτήτρια που διοργανώνει εκδηλώσεις.

Υπήρξαν επίσης αναφορές που υποστήριζαν ότι ο Πικέ ζει μακριά από την οικογένεια στο δικό του διαμέρισμα εδώ και αρκετούς μήνες.

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

MediaNews

Από σήμερα και καθημερινά στις 16.00