Connect with us

Hi, what are you looking for?

Showbiz

Κέιτ Μίντλετον vs Μέγκαν Μάρκλ – Το απόλυτο crash test (Βίντεο)

Μετά τον πρόωρο χαμό της μητέρας τους οι πρίγκιπες Ουίλιαμ και Χάρι μεγάλωσαν απότομα. Τα δύο αδέρφια στήριξαν ο ένας τον άλλον, ώσπου μεγάλωσαν, παντρεύτηκαν, έκαναν οικογένειες και οι ισορροπίες μεταξύ τους άλλαξαν.

Όλα τα φώτα της προσοχής έχουν στραφεί πάνω στην Κέιτ Μίντλετον και την Μέγκαν Μάρκλ. Οι δύο δούκισσες αποτελούν το αγαπημένο θέμα σύγκρισης από τον Τύπο, με τα δημοσιεύματα να ρίχνουν λάδι στη φωτιά.

Συγκριτικά όμως οι ομοιότητες των δύο γυναικών είναι περισσότερες από τις διαφορές. Τόσο η Κέιτ Μίντλετον όσο και η Μέγκαν Μαρκλ δεν έχουν ευγενική καταγωγή, αλλά προέρχονται από ταπεινές αστικές οικογένειες με εργαζόμενους γονείς.

Και οι δύο γυναίκες έχουν ένα σοβαρό εκπαιδευτικο υπόβαθρο, ενώ τα media τις κυνήγησαν ανηλεώς. Ο τύπος είχε δώσει το παρατσούκλι Waity Katie στην Κέιτ Μίντλετον το διάστημα της πολύχρονης σχέσης της με τον πρίγκιπα Ουίλιαμ, ενώ η Μέγκαν Μαρκλ είδε την οικογένειά της να γίνεται πρωτοσέλιδο.

Ωστόσο, η Κέιτ Μίντλετον είχε εξ αρχής την εύνοια του Παλατιού, ενώ η Μέγκαν Μαρκλ έπρεπε να παλέψει για να κερδίσει την αποδοχή της βασιλικής οικογέενιας, καθώς ήταν ηθοποιός, Αμερικανή και διαζευγμένη.

Παρά τις όποιες ομοιότητες και αντιθέσεις, η Κέιτ Μίντλετον και η Μέγκαν Μαρκλ αποτελούν δυναμικές γυναίκες που είναι αποφασισμένες να αφήσουν το στίγμα τους.

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

MediaNews

Από σήμερα και καθημερινά στις 16.00