Connect with us

Hi, what are you looking for?

Showbiz

Σακίρα – Ζεράρ Πικέ: Ο οριστικός χωρισμός που επιβεβαίωσε τις φήμες & όλες οι εκδοχές για την «πέτρα του σκανδάλου» (Βίντεο)

Η εκπομπή «Ελένη» κάνει αναδρομή στη σχέση της Σακίρα και του Ζεράρ Πικέ, οι οποίοι μετά από 12 χρόνια κοινής πορείας και την απόκτηση δύο παιδιών αποφάσισαν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους.
Πολλοί θα αναρωτιούνται εάν πρόκειται για ένα διάλειμμα στη σχέση του ή για έναν οριστικό χωρισμό.

Οι ίδιοι πάντως, δεν μένουν μαζί, αφού πολλοί ένοικοι του κτιρίου που μένει ο Ζεράρ Πικέ, να μπαινοβγαίνει, στο σπίτι που είχε, μόνος του την τελευταία εβδομάδα, και φαινόταν σαν να μένει μόνιμα εκεί.

Στο ερώτημα του τι συμβαίνει, η δημοσιογράφος του El Periodico, Λάουρα Φα, υποστηρίζει ότι ο στόπερ της Μπαρτσελόνα, απάτησε την διάσημη σταρ με μία άλλη γυναίκα, αγνώστων λοιπών στοιχείων. Η δημοσιογράφος επέμεινε πως ο γνωστός ποδοσφαιριστής συχνάζει τον τελευταίο καιρό σε κλαμπ με συμπαίκτη του.

Άλλοι υποστηρίζουν ότι το διάσημο ζευγάρι δεν έχει χωρίσει οριστικά, αλλά περνά ένα διάστημα χώρια, προκειμένου να σκεφτούν προς τα πού πάει η σχέση τους, αφού και το 2021 υπήρξαν φήμες ότι η Σακίρα απάτησε τον Ζεράρ Πικέ με τον τραγουδιστή, Νίκι Τζαμ. Ωστόσο το ζευγάρι συνέχισε να είναι μαζί.

Η πιο γνωστή σχέση του Πικέ πριν τη Σακίρα ήταν με την ηθοποιό Νούρια Τόμας, ωστόσο η ίδια απέφευγε να μιλά για τον ποδοσφαιριστή. Η Τόμας, στην τελευταία συνέντευξή της παραδέχτηκε ότι η πέτρα του σκανδάλου στη σχέση τους ήταν η Σακίρα.

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου