Connect with us

Hi, what are you looking for?

Showbiz

Μαρία Μπονίκου: Συγκλονισμένος ο καλλιτεχνικός κόσμος από τη δολοφονία της ηθοποιού (Βίντεο)

Συγκλονισμένη παραμένει η τοπική κοινωνία στην Αίγινα, από τη δολοφονία της Μαρίας Μπονίκου από το 46χρονο γιο της. Η είδηση του θανάτου της 73χρονης ηθοποιού βύθισε στη θλίψη τον καλλιτεχνικό κόσμο. Στην εκπομπή MEGA Καλημέρα μίλησε σχετικά ο πρόεδρος του ΣΕΗ και φίλος της εκλιπούσας, Σπύρος Μπιμπίλας.

«Είμαστε συγκλονισμένοι. Ποτέ δεν περιμέναμε ότι μια φίλη μας και συνάδελφός μας θα έφευγε με αυτό τον τρόπο από τη ζωή. Η Μαρία ερχόταν σπάνια στα γραφεία μας, το μόνο που μας είχε πει ήταν ότι το παιδί της ήταν λίγο περίεργο. Ήταν ένα πρόσχαρο πλάσμα η Μαρία. Ήταν από τις πρώτες φωνές στην ελληνική μεταγλώττιση. Είχαμε μείνει οικογενειακή φίλη και με το σύζυγό της που πέθανε πριν από δύο χρόνια. Η Μαρία δεν άφηνε να φανεί το πρόβλημα με το παιδί της όταν ερχόταν στα γραφεία μας. Ήταν ένα άτομο πολύ πρόσχαρο και γελαστό», περιέγραψε ο αγαπημένος ηθοποιός.

«Δυστυχώς στη ζωή ποτέ δεν μπορούμε να ξέρουμε το απρόσμενο. Βοήθεια από εμάς δεν είχε ζητήσει ποτέ. Δεν είχε κανένα οικονομικό πρόβλημα. Δε γνωρίζουμε ακόμα πότε θα γίνει η κηδεία, όταν πρόκειται για δολοφονία καθυστερούν αυτά», πρόσθεσε ο ίδιος.

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου