Connect with us

Hi, what are you looking for?

Showbiz

Νίκη Παλληκαράκη: «Υποκλίνομαι στο μυαλό του Αντρέα Γεωργίου» (Βίντεο)

Η κάμερα της εκπομπής «Πάμε Δανάη!» συνάντησε τη Νίκη Παλληκαράκη, η οποία μίλησε για τη συμμετοχή της στην αγαπημένη σειρά του MEGA «Η Γη της Ελιάς», την υποκριτική που λειτουργεί ψυχοθεραπευτικά στη ζωή της, αλλά και το πρώτο της «σεντόνι» επί σκηνής!

«Ως Νίκη Παλληκαράκη νιώθω μεγάλη χαρά και τιμή που μου έγινε πρόταση να συμμετέχω σε μια πετυχημένη σειρά όπως είναι η “Γη της Ελιάς”», ανέφερε η αγαπημένη ηθοποιός.

Μιλώντας για το ρόλο της στη «Γη της Ελιάς» η ίδια αποκάλυψε ότι αναμένεται εξαιρετική συνέχεια!

«Η Φανή Αναστασίου είναι μια πετυχημένη δικηγόρος, χήρα που μεγαλώνει το παιδί της Αντιγόνης, τη μικρή Αγγελική. Η Φανή Αναστασίου έρχεται σε αντιπαράθεση με τον Ισίδωρο. Έρχεται εξαιρετική συνέχεια», είπε χαρακτηριστικά.

Σχετικά με την «χρυσή ομάδα» πίσω από τη σειρά του MEGA που έχει αγαπηθεί ιδιαίτερα από το τηλεοπτικό κοινό, η Νίκη Παλληκαράκη σημείωσε ότι «Ο Αντρέας Γεωργίου, η Βάνα Δημητρίου και ο Κούλλης Νικολάου, έχουν τρομερή δύναμη. Δεν είχα δουλέψει ξανά μαζί τους, αλλά ήξερα τις δουλειές τους και θαύμαζα όσα είχαν κάνει. Όταν με πήραν από την παραγωγή έκανα σαν τη χαζή από τη χαρά μου. Υποκλίνομαι στο μυαλό του Αντρέα Γεωργίου και στο πόσο αγαπάει τη δουλειά, ξέρει τι θέλει».

Η Νίκη Παλληκαράκη αναφέρθηκε και στη συνεργασία της με τη μικρή Αγγελική, στο πλαίσιο των γυρισμάτων.

«Η μικρή Αγγελική στα γυρίσματα κλέβει την παράσταση. Ο Αντρέας με τη μικρή Αγγελική έχουν ένα δικό τους κώδικα επικοινωνίας στα γυρίσματα», είπε.

«Τέλειωσα συνειδητά την ιατρική, αλλά για εμένα ήταν λυτρωτικό να γυρίσω στο θέατρο. Το θέατρο μου έλυσε υπαρξιακά ζητήματα, δε χρειάστηκε να πάω σε ψυχίατρο, μου φώτισε τα σκοτάδια», ανέφερε σχετικά με την ενασχόλησή της με την υποκριτική, ενώ μιλώντας για δύσκολες στιγμές που έχει αντιμετωπίσει παραδέχτηκε ότι «Ήταν δύσκολο που μέσα σε ένα χρόνο έχασα και τους δυο γονείς μου».

«Όταν δούλεψα με τη Μαρινέλλα έπαθα το πρώτο μου “σεντόνι”, έπεσα στα πόδια της, σήκωσα το κεφάλι γιατί έπρεπε να πω τα λόγια μου και δεν μπορούσα. Χάθηκα, ήταν μια μαγική στιγμή», περιέγραψε ακόμα η δημοφιλής ηθοποιός.

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου