Connect with us

Hi, what are you looking for?

Showbiz

Σακίρα-Πικέ: Το πρόσωπο πίσω απ’ τον χωρισμό – Η «φιλία» του ποδοσφαιριστή με την ξανθιά καλλονή

Νέα στοιχεία λοιπόν, γύρω απ’ τον χωρισμό βλέπουν το φως της δημοσιότητας

Οι φήμες του χωρισμού των Σακίρα  και Πικέ έχουν πάρει τεράστιες διαστάσεις κυρίως μέσω των social media με τους χρήστες να οργιάζουν ενώ την ίδια στιγμή τα σχετικά δημοσιεύματα πληθαίνουν ολοένα και περισσότερο.

Νέα στοιχεία λοιπόν, γύρω απ’ τον χωρισμό βλέπουν το φως της δημοσιότητας και κυρίως επικεντρώνονται στην απιστία του αμυντικού.

Αρχικά τα ΜΜΕ της Ισπανίας έγραψαν για την μετακόμιση του άσου της Μπαρτσελόνα στο σπίτι του στη Βαρκελώνη και για επισκέψεις σε μπαρ στην πρωτεύουσα της Καταλονίας μαζί με τον συμπαίκτη του Ρίκι Πουτς, φυσικά μαζί με νεαρές κοπέλες.

Τα κλαμπ είναι τα Bling Bling και Patron και έχουν δει τον Πικέ με περισσότερες από μία κοπέλες!

Ωστόσο, το περιοδικό Cuore αποκαλύπτει ποιο είναι το τρίτο πρόσωπο που τινάζει στον αέρα την 12χρονη σχέση του Πικέ με την Σακίρα. Σύμφωνα με το δημοσίευμα πρόκειται για μια 20χρονη ξανθιά καλλονή η οποία σπουδάζει και εργάζεται ως υποδοχή σε κλαμπ και χώρους εκδηλώσεων!

Πολλοί μιλούν για μια απλή φιλία του Πικέ με την νεαρή κοπέλα αλλά τους έχουν δει πολλές φορές μαζί και είναι δύσκολο να πιστέψει κανείς πως απλά βγαίνουν για να περάσουν τον χρόνο τους.

Ο Πικέ και η Σακίρα δεν μένουν πλέον μαζί και η Κολομβιανή τραγουδίστρια έχει πάρει μαζί της και τα δύο παιδιά τους. Η Σακίρα σύμφωνα με την δημοσιογράφο Λάουρα Φα έχει πάρει την απόφαση να χωρίσουν.

Η Κολομβιανή πήγε πρόσφατα στην Ίμπιζα μαζί με τα παιδιά και χωρίς τον Ζεράρ ενώ στο μυαλό είναι και η απόφαση της Εισαγγελίας να ερευνήσει την υποτιθέμενη απάτη της ύψους 14,5 εκατομμυρίων ευρώ.

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου