Connect with us

Hi, what are you looking for?

Showbiz

Κάτι τρέχει με τη Ζέτα – Αλήθεια ή fake news η σχέση της με γνωστό οδοντίατρο;

Πληροφορίες αναφέρουν ότι σχεδιάζουν γάμο στην Πάρο

Φήμες τον τελευταίο καιρό θέλουν τη Ζέτα Μακρυπούλια να την… πονάει το δοντάκι της και να είναι σε νέα σχέση. Κάποιοι μάλιστα λένε ότι ετοιμάζεται ακόμα και για γάμο. Και ο τυχερός, όπως λέγεται και γράφεται, είναι συνεργάτης του δημάρχου Αθηναίων Κ. Μπακογιάννη!

Ο λόγος για τον Κωνσταντίνο Δέδε, γνωστό οδοντίατρο και Πρόεδρο της Τεχνόπολης του Δήμου Αθηναίων. Το ζευγάρι λέγεται ότι είναι μαζί καιρό και οι πληροφορίες αναφέρουν ότι σχεδιάζουν γάμο σε κυκλαδίτικο νησί και συγκεκριμένα στην Πάρο.

Πάντως, κανένας από τους δύο δεν έχει κάνει κάποια αναφορά στο θέμα, αλλά και κανείς από ό,τι φαίνεται δεν τους έχει τσακώσει μαζί. Έτσι κανείς δεν μπορεί να είναι σίγουρος αν όλες αυτές οι φήμες είναι αλήθεια ή βασίζονται σε fake news.

Το μόνο σίγουρο είναι ότι Ζέτα και Κωνσταντίνος είναι πολύ καλοί φίλοι, αλλά αν η φιλία τους εξελίχθηκε σε ερωτική σχέση μόνο οι ίδιοι το ξέρουν. Όσο για το ποιος είναι ο Κωνσταντίνος Δέδες; Υπήρξε υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με τον συνδυασμό «Αθήνα-Ψηλά» του Κώστα Μπακογιάννη, αλλά δεν κατάφερε να εκλεγεί. Κατάγεται από το Καπανδρίτι και είναι μόνιμος κάτοικος του Θησείου. Σπούδασε χειρουργός οδοντίατρος και από το 2002 διατηρούσε το ιατρείο του στον Ωρωπό, ενώ τα τελευταία χρόνια δημιούργησε την οδοντιατρική κλινική «Golden Smile» στην Κηφισιά. Υπήρξε ο οδοντίατρος των μεταμορφώσεων στη τηλεοπτική εκπομπή «Your Face Sounds Familiar» του ΑΝΤ1, ενώ τα τελευταία χρόνια έχει εμφανιστεί σε τηλεοπτικές εκπομπές με θέμα τις αισθητικές βελτιώσεις.

Δημοσιεύτηκε στην ΟΝ ΤΙΜΕ στις 2 Ιουνίου 2022

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου