Connect with us

Hi, what are you looking for?

Showbiz

Περικλής Λιανός: «Με τον Πέτρο Φιλιππίδη ολοκληρώσαμε τη συνεργασία μας σε αστυνομικό τμήμα»

«Άνθρωποι οι οποίοι έγλειφαν πατόκορφα τον Φιλιππίδη και δεν αντιδρούσαν σε όσα έκανε, τώρα είναι οι πρώτοι που τον βρίζουν», είπε ο ηθοποιός

Ο Περικλής Λιανός σε συνέντευξή του στο περιοδικό «Λοιπόν» μίλησε για τη συνεργασία του με τον Πέτρο Φιλιππίδη και αποκάλυψε αν τον σόκαραν όλα όσα είδαν το φως της δημοσιότητας βγήκαν στο φως.

Μιλώντας για τη συνεργασία της με τον Πέτρο Φιλιππίδη είπε: «Ναι, έχουμε συνεργαστεί σε μια παράσταση και σε δύο σίριαλ. Είχαμε μεγάλη συνεργασία. Σε εμένα φέρθηκε άψογα, αλλά αυτό δεν λέει τίποτα. Δεν τον απαλλάσσει από το πώς φέρθηκε στους άλλους. Νομίζω ωστόσο ότι έχει πληρώσει, πριν δικαστεί αυτός ο άνθρωπος».

Στην ερώτηση αν σοκαρίστηκε με τα ποινικά αδικήματα για τα οποία κατηγορείται ο ηθοποιός είπε: «Όχι, δεν σοκαρίστηκα, γιατί περιμένω τα πάντα από τους ανθρώπους. Δεν βάζω το χέρι μου στη φωτιά ούτε για εμένα. Δεν ξέρω πώς μπορεί να συμπεριφερθώ κάτω από συγκεκριμένες συνθήκες. Μου έχει συμβεί με άνθρωπο πάρα πολύ αγαπημένο μου σε μοιρασιά περιουσίας να μείνω άφωνος μαζί του, ακόμα δεν έχω ξεπεράσει το πώς το βγήκε τόση κακία».

Στη συνέχεια είπε πως εκείνος δεν δέχτηκε να ξανασυνεργαστεί με τον Πέτρο Φιλιππίδη: «Εγώ το μαζέψου το είπα στον Φιλιππίδη και δεν δέχτηκα να ξανά συνεργαστώ. Όταν τελειώσαμε τη συνεργασία μας, δεν την ολοκληρώσαμε καλά, αλλά σε ένα αστυνομικό τμήμα. Δεν πήρα το μέρος του, όπως έκανε σχεδόν όλο το ελληνικό θέατρο. Πολύ ενοχλητικό είναι και το φαινόμενο όπου άνθρωποι οι οποίοι έγλειφαν πατόκορφα τον Φιλιππίδη και δεν αντιδρούσαν σε όσα έκανε, τώρα είναι οι πρώτοι που τον βρίζουν. Μεγάλα ονόματα δεν έλεγαν τίποτα τότε και τώρα μιλάνε συνέχεια. Ας σταματήσουν επιτέλους. Εμείς τους επιτρέπαμε να τα κάνουν όλα όσα έκαναν, δεν τους βάλαμε φρένο».

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

MediaNews

Από σήμερα και καθημερινά στις 16.00