Connect with us

Hi, what are you looking for?

Showbiz

Τζόνι Ντεπ: Οι υποστηρικτές του αποθεώνουν τη νομική του ομάδα, μετά τη νίκη του στη δίκη με τη Χερντ

Το κοινό του ηθοποιού εκφράζει την ευγνωμοσύνη του στην Καμίλα Βασκέζ και τον Μπεν Τσου – «Δώσατε πίσω στον Τζόνι τη ζωή του», «Φέρατε την αλήθεια στο φως», «Συγχαρητήρια» γράφουν οι χρήστες στα social media.

«Ευγνωμοσύνη» νιώθουν οι υποστηρικτές του Τζόνι Ντεπ προς τη νομική του ομάδα, που κατάφερε να του «δώσει πίσω τη ζωή του» και φροντίζουν να την εκφράσουν και δημόσια.

Η δικηγόρος του ηθοποιού, Καμίλα Βασκέζ, όπως και ο Μπεν Τσου έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό κι όπως φαίνεται, η προσπάθειά τους απέδωσε καρπούς.

«Ήρθε η ώρα να σταματήσουν αυτά τα ψέματα εναντίον ενός ανθρώπου αθώου», είχε δηλώσει η δικηγόρος και δεν έπεσε έξω.

Ο ηθοποιός βγήκε νικητής στη δικαστική διαμάχη με την Άμπερ Χερντ. Οι ένορκοι δεν θεώρησαν επαρκή τα αποδεικτικά στοιχεία, που προσκόμισε η ηθοποιός στο δικαστήριο, αλλά ούτε και… πείστηκαν από τις «ερμηνείες» της στο εδώλιο.

Η απόφασή τους, χαρακτηρίζει «ψευδείς όλους τους ισχυρισμούς της Άμπερ Χερντ».

Υπενθυμίζεται πως ο ηθοποιός κατέθεσε μήνυση εναντίον της πρώην συζύγου του, για συκοφαντική δυσφήμιση σε άρθρο της στη Washington Post. H Άμπερ Χερντ τον κατηγορούσε για σωματική και ψυχολογική κακοποίηση, κατά τη διάρκεια του 15μηνου γάμου τους. Ο Τζόνι Ντεπ τη μήνυσε για τους ισχυρισμούς της, απαιτώντας αποζημίωση 50 εκατομμυρίων δολαρίων και στη συνέχεια, εκείνη υπέβαλε αγωγή εναντίον του για 100 εκατομμύρια δολάρια.

Το κοινό του ηθοποιού δεν έχει σταματήσει να «ζητωκραυγάζει» στα social media, μετά τη νίκη του, ενώ σε κάθε τους ανάρτηση οι θαυμαστές του ευχαριστούν τη νομική του ομάδα, για την υποστήριξη στην πολύκροτη δίκη.

 

Δείτε μερικές δημοσιεύσεις:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου