Connect with us

Hi, what are you looking for?

Showbiz

Πέτρος Λαγούτης: Κανένας δεν έχει δικαίωμα να καταπατά την αξιοπρέπεια του άλλου

O ηθοποιός, ρωτήθηκε μεταξύ άλλων για τις πρόσφατες δηλώσεις του Αλέκου Συσσοβίτη.

O Πέτρος Λαγούτης μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα». O ηθοποιός, ρωτήθηκε μεταξύ άλλων για τις πρόσφατες δηλώσεις του Αλέκου Συσσοβίτη. ότι οι γυναίκες πολλές φορές προκαλούν συνειδητά ή ασυνείδητα, ενώ εξέφρασε την άποψή του και για τη διαγραφή των Φιλιππίδη, Κιμούλη, Χαϊκάλη από το ΣΕΗ.

«Δεν άκουσα τη δήλωση του Αλέκου Συσσοβίτη οπότε δε μπορώ να τη σχολιάσω. Θα πω μόνο τι πιστεύω εγώ. Εγώ δεν πιστεύω ότι οι γυναίκες προκαλούν. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να φέρεται όπως θέλει χωρίς αυτό να του δίνει το δικαίωμα να καταπατήσει την ελευθερία και την αξιοπρέπεια του άλλου».

«Τα μέλη του ΣΕΗ δεν είναι μόνο 160 άτομα. Δεν ήμουν στη διαδικασία οπότε δε ξέρω ποια ακριβώς διαδικασία ακολουθήθηκε. Δεν είναι και λίγοι 160 άνθρωποι. Είναι πολύ ωραίο που το Σωματείο πήρε και πάλι μπροστά. Δε γίνεται κάθε φορά να ψηφίζουμε 10.000 άνθρωποι για όλα τα θέματα» είπε για τις διαγραφές των συναδέλφων του από το ΣΕΗ.

Όσο για τη συνεργασία στο θέατρο με την σύζυγό του Μυρτώ Αλικάκη ο Πέτρος Λαγούτης είπε: «Με την Μυρτώ έχουμε συνεργαστεί πολλές φορές. Από τη στιγμή που έχεις καλές σχέσεις με τον άλλο είναι ωραίο να συνεργάζεσαι. Ξέρεις τον άλλο, έχεις αναπτύξει ήδη κάποιους κώδικες επικοινωνίας που βοηθάνε».

 

 

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου