Connect with us

Hi, what are you looking for?

Showbiz

MasterChef: Ήρθε η στιγμή για τους φιναλίστ να αποδείξουν πόσο πολύ θέλουν τη νίκη – Τι θα δούμε απόψε (Βίντεο)

Μετά την αποχώρηση της Ελπίδας Μορφούλη, ο Παναγιώτης Κουμουνδούρος και η Καλλιόπη Μπεζαντέ είναι οι δυο μεγάλοι φιναλίστ των τελικών του φετινού διαγωνισμού και διεκδικούν την κατάκτηση του τίτλου του MasterChef 2022 και του επάθλου των 50.000 ευρώ!

Η διαδικασία των τελικών του φετινού διαγωνισμού συνεχίζεται και οι δυο φιναλίστ φθάνουν στο Πολιτιστικό Ίδρυμα «Σταύρος Νιάρχος» και στο εστιατόριο «Delta» με ενθουσιασμό αλλά και αγωνία για την απαιτητική δοκιμασία αντιγραφής πιάτου, που τους περιμένει.

Οι δύο Head Chef, που ηγούνται της μπριγάδας του εστιατορίου «Delta», Θάνος Φέσκος και Γιώργος Παπαζαχαρίας, μπορούν να χαρακτηριστούν ως το μέλλον της ελληνικής υψηλής γαστρονομίας και τα πιάτα, που έχουν ετοιμάσει για τους διαγωνιζόμενους, είναι ίσως ό,τι πιο δύσκολο έχουν κληθεί ως τώρα να αντιμετωπίσουν στον διαγωνισμό.

Οι δύο φιναλίστ θα πρέπει να επιδείξουν ψυχραιμία και συγκέντρωση δίνοντας ιδιαίτερη προσοχή στα βήματα των συνταγών και να δώσουν τον καλύτερο μαγειρικό εαυτό τους, ώστε να κάνουν ακόμα ένα καθοριστικό βήμα προς το έπαθλο.

Έχουν όμως ακόμα αντοχή και δύναμη να μην «παραδώσουν τα όπλα» μπροστά στις υψηλές απαιτήσεις των πιάτων που καλούνται να αντιγράψουν;

Αυτή είναι η στιγμή να δείξουν το μαγειρικό τους σθένος και να αποδείξουν πόσο πολύ θέλουν τη νίκη!

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

MediaNews

Από σήμερα και καθημερινά στις 16.00