Connect with us

Hi, what are you looking for?

Showbiz

Ρούλα Κορομηλά: Εύχεται καλό μήνα με μαύρο μίνι νεγκλιζέ

Η διαφορετική ανάρτηση της Ρούλας Κορομηλά στο Instagram – Τα όμορφο σχόλια των φίλων της για την εμφάνισή της

Σε μια ανάρτηση στο Instagram που δεν μας έχει συνηθίσει προέβη πριν από λίγα λεπτά η Ρούλα Κορομηλά, για να ευχηθεί καλό μήνα στους διαδικτυακούς της φίλους.

Η παρουσιάστρια μέσα από τον λογαριασμό της ανέβασε ένα βίντεο, στο οποίο φοράει ένα μαύρο μίνι νεγκλιζέ, τρώγοντας σταφύλια με παιχνιδιάρικη διάθεση.

«Καλό και αισιόδοξο μήνα. Καλοκαίρι. Απολαύστε ό,τι σας κάνει χαρούμενους χωρίς δεύτερες σκέψεις. Στιγμές είναι η ζωή και αξίζει να τις χαίρεστε όπως γουστάρετε χωρίς να δίνετε εξηγήσεις», έγραψε απευθυνόμενη στους διαδικτυακούς της φίλους η Ρούλα Κορομηλά.

Δείτε το βίντεο που ανέβασε η Ρούλα Κορομηλά και μέσα σε λίγα λεπτά απέσπασε χιλιάδες likes

Μου λείπει η επαφή μου με τον κόσμο

Πριν από μερικούς μήνες, η Ρούλα Κορομηλά είχε μιλήσει στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» και μεταξύ άλλων είχε μιλήσει για την απουσία της από την τηλεόραση.

Ήθελα να δώσω χαρά στον τηλεθεατή

«Μου λείπει η επαφή μου με τον κόσμο». Η Ρούλα Κορομηλά δήλωσε ότι νιώθει ευλογημένη και τυχερή γυναίκα που κατάφερε τόσα πράγματα. «Δούλεψα αρκετά, όπως κάνετε και εσείς, προσπάθησα να είμαι αυθόρμητη και ο εαυτός μου, να συμπεριφέρομαι όπως συμπεριφερόμουν και στα οικεία μου πρόσωπα πάντα με αλήθεια, πάντα με ειλικρίνεια, προσπαθώντας να δώσω χαρά στον τηλεθεατή. Πάντα όμως με προσοχή, δηλαδή στη θεματολογία, στον τρόπο συμπεριφοράς στο κοινό και τους καλεσμένους», είπε.

Η Ρούλα είναι εξοικειωμένη με τη μαγειρική

Η κ. Κορομηλά δηλώνει εξοικειωμένη με τη μαγειρική και η σπεσιαλιτέ της είναι οι μακαρονάδες και τα muffins με μύρτιλα. Μάλιστα, ζήτησε να βρεθεί στο πλατό της εκπομπής και να μαγειρέψει παρέα με τον Τίμο Ζαχαράτο.

 

Ποτέ μη λες ποτέ

«Υπάρχουν ιδανικές συνθήκες επιστροφής; Ξέρω ότι όλοι οι παρουσιαστές και οι παρουσιάστριες βιώνουν καταστάσεις σε όχι ιδανικές συνθήκες. Έχουν αλλάξει τα πράγματα. Είμαι άνθρωπος που δεν προγραμματίζω πράγματα. Έχω κάνει αρκετές συζητήσεις που αφορούν διάφορα κόνσεπτ αλλά δεν ευδοκίμησε η κατάσταση, γιατί κάποια πράγματα μου ταιριάζουν, κάποια άλλα δεν μου ταιριάζουν, δεν τους ταιριάζω… Είμαι της άποψης ποτέ μη λες ποτέ!».

Η Ρούλα Κορομηλά δεν μπορεί να ξεχωρίσει καμία από τις δουλειές που έχει κάνει, καθώς σε όλες έδωσε τον πραγματικό της εαυτό και όλη της την ψυχή. «Όλες έφεραν την υπογραφή της ψυχής μου», τόνισε.

Θέλω να υπάρχει εξέλιξη

«Δεν χαίρομαι για κάτι που έφυγε, γιατί από πίσω του υπάρχουν εργαζόμενοι», είπε για τις εκπομπές. «Θέλω να πηγαίνει και να προάγεται το μέσο και οι εκπομπές να γίνονται καλύτερες. Να υπάρχει εξέλιξη. Ξεχωρίζω κάποιες εκπομπές, κάποιες άλλες θεωρώ ότι κάνουν τα ίδια και τα ίδια».

Προπάντων σεβασμός

Εκείνο που ενδιαφέρει περισσότερο την Ρούλα Κορομηλά είναι να υπάρχει ευγένεια στο λόγο. «Να σεβόμαστε τον οποιοδήποτε άνθρωπο, να μην τον φέρνουμε σε δύσκολη θέση», είπε.

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

MediaNews

Από σήμερα και καθημερινά στις 16.00