Connect with us

Hi, what are you looking for?

Showbiz

O Ορφέας Αυγουστίδης έκανε bachelor λίγο πριν τον γάμο (Φωτό – Βίντεο)

Ορφέας Αυγουστίδης

Η αντίστροφη μέτρηση για τον γάμο του Ορφέα Αυγουστίδη με τη Γεωργία Κρασσά έχει ξεκινήσει

Η αντίστροφη μέτρηση για τον γάμο του Ορφέα Αυγουστίδη και της Γεωργίας Κρασσά έχει ξεκινήσει και ο ηθοποιός λίγο πριν ντυθεί γαμπρός έκανε το bachelor πάρτι του παρέα με τους κολλητούς του. Μέσα από τον λογαριασμό του στο Instagram δημοσίευσε στιγμιότυπα από το bachelor του.

«Νιώθω παράφορα ερωτευμένος με τη Γεωργία. Αυτό το πλάσμα έχει έρθει και έχει φωτίσει τη ζωή μου», είχε πει σε συνέντευξή του στη «Super Κατερίνα» ο Ορφέας Αυγουστίδης για τη γυναίκα της ζωής του.

Το ζευγάρι πριν από τον ερχομό του γιου τους πριν από περίπου ένα χρόνο, είχε κάνει σύμφωνο συμβίωσης. «Έχουμε κάνει σύμφωνο συμβίωσης και μέσα στο 2022 θα κάνουμε γάμο και βάφτιση σε στενό κύκλο για φίλους και συγγενείς», είχε πει ο Ορφέας Αυγουστίδης.

Δείτε στο βίντεο που ακολουθεί την κρουαζιέρα του Ορφέα Αυγουστίδη με τους φίλους του για το bachelor:

https://youtu.be/djfteW2DpHM

Η αγγελία γάμου

Ο Ορφέας – Ελευθέριος Αυγουστίδης του Κωνσταντίνου και της Μαρίας το γένος Τζομπανάκη, που γεννήθηκε στην Αθήνα και κατοικεί στην Αθήνα, και η Γεωργία Κρασσά του Στυλιανού και της Ελένης το γένος Λιακάκη, που γεννήθηκε στο Μαρούσι και κατοικεί στην Αθήνα, πρόκειται να παντρευτούν και ο γάμος θα γίνει στο Κoρωπί της Αττική, έγραφε η γαμήλια αναγγελία που δημοσιεύτηκε τον περασμένο Απρίλιο προαναγγέλλοντας το γεγονός.

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου