Connect with us

Hi, what are you looking for?

Showbiz

Αλέκος Συσσοβίτης για #metoo:«Η γυναίκα πολλές φορές προκαλεί ασυνείδητα ή και συνειδητά

Ο ηθοποιός ρωτήθηκε για το αν έχει βρεθεί ο ίδιος ποτέ κατά τη διάρκεια της επαγγελματικής του πορείας σε δύσκολες καταστάσεις.

Καλεσμένος στην εκπομπή «Μέρα μεσημέρι με τη Μάριον» βρέθηκε το μεσημέρι της Δευτέρας ο Αλέκος Συσσοβίτης. Ο ηθοποιός ρωτήθηκε για το αν έχει βρεθεί ο ίδιος ποτέ κατά τη διάρκεια της επαγγελματικής του πορείας σε δύσκολες καταστάσεις, με αφορμή το κίνημα #metoo.

«Όταν το άτομο προσπαθεί να ενταχθεί στην κοινωνία, σίγουρα θα υπάρχει ανταγωνισμός, ζήλια, ζήτηση, ένας ερωτισμός ο οποίος ερωτισμός δεν είναι πάντα θετικός ούτε αντιμετωπίζεται ως έτσι, μπορεί να έχει και μια άλλου είδους ένταση, μπορεί να διεκδικεί κάτι κάποιος από εσένα. Το ζητούμενο όμως είναι ότι αντί να δείχνουμε πάντα τους άλλους με το δάχτυλο, να καταλάβουμε και εμείς τι μέρος ευθύνης έχουμε σε αυτό που συμβαίνει.

Και να καταλάβουμε επίσης ότι αν εμείς δε θέλουμε κάτι, δε θα συμβεί. Στις γυναίκες βέβαια, δεν είναι ακριβώς έτσι, είναι λίγο διαφορετικά. Στους άντρες όμως… Και εμένα μου έχουν γίνει προτάσεις που έβλεπα ότι υπήρχαν άλλες σκοπιμότητες από πίσω και τις απέφυγα» είπε αρχικά ο Αλέκος Συσσοβίτης.

Στη συνέχεια, ο ηθοποιός επεσήμανε: «Οι γυναίκες είστε πιο εγκεφαλικές. Είστε ίσως και πιο πανούργες και αυτό είναι πάλι αφύσικο. Μην αγιοποιούμε το ένα φύλο και δαιμονοποιούμε το άλλο. Σημασία έχει που είναι η ισχύς. Είναι τεράστια κουβέντα. Η γυναίκα πολλές φορές προκαλεί και εν αγνοία της ή συνειδητά αλλά είναι πολύ λεπτό το θέμα και υπάρχει κίνδυνος να παρεξηγηθούμε».

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου