Νίκος Αποστολόπουλος: «Ο Γιώργος Καπουτζίδης ήταν ανοιχτοχέρης και μέσα στο γέλιο, αλλά στην πορεία άλλαξε»

Αποστολόπουλος

«Ο Γιώργος Καπουτζίδης έχει κάποιο χρέος ηθικό να κάνει την απενοχοποίηση των ενοχών των γκέι», λέει ο Νίκος Αποστολόπουλος.

Συνέντευξη στην εκπομπή «[email protected]» έδωσε ο Νίκος Αποστολόπουλος. Ο γνωστός σχεδιαστής μίλησε, μεταξύ άλλων, και για τον Γιώργο Καπουτζίδη.

«Δεν αποφάσισα εγώ να ασχοληθώ με τη μόδα, η μόδα αποφάσισε να ασχοληθεί μαζί μου. Έγινα παγκοσμίως γνωστός από το Παρίσι και οι Έλληνες ήρθαν πολύ γρήγορα να ψωνίσουν από μένα. Η Ελλάδα είναι μια χώρα αλαλούμ. Μια μεγάλη μερίδα των Ελλήνων είναι αγενείς και τεμπέληδες, αυτούς τους Έλληνες δεν τους έχω σε εκτίμηση.

Πηγαίνω συνέχεια στο Παρίσι, αλλά τώρα θέλω να αγοράσω κι ένα σπίτι στο Μπαλί. Όσο περνάει ο καιρός γίνομαι πολύ μοναχικός. Δεν θα έκανα άλλο γάμο. Θέλω στις σχέσεις μου να υπάρχει μόνο ερωτισμός και πάθος. Δεν θέλω δέσμευση», είπε αρχικά ο Νίκος Αποστολόπουλος.

Για τον Γιώργο Καπουτζίδη, ο Νίκος Αποστολόπουλος είπε: «Ο Γιώργος Καπουτζίδης ήταν ανοιχτοχέρης και μέσα στο γέλιο, αλλά στην πορεία άλλαξε. Δεν ξέρω, έχει κάποιο χρέος ηθικό να κάνει την απενοχοποίηση των ενοχών των γκέι».