Connect with us

Hi, what are you looking for?

Showbiz

Ξεσπά η Μαρία Κανελλοπούλου για τον Μάνο Χατζιδάκι – «Ύβρις και τρομακτικά βέβηλο, μην τρελαθούμε»

“Αφήνεται μια περιρρέουσα ατμόσφαιρα πως όλοι όσοι ασχολούνται με την τέχνη είναι κάπως ανώμαλοι” τόνισε, μέσα σε όλα, η Μαρία Κανελλοπούλου.

Μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε η Μαρία Κανελλοπούλου στον Δημήτρη Πανόπουλο και την κάμερα της εκπομπής «Καλύτερα δε γίνεται» την Κυριακή στον Alpha. Μεταξύ άλλων, η αγαπημένη ηθοποιός μίλησε για την καλλιτεχνική της διαδρομή, την απόφαση να ασχοληθεί με την πολιτική και τον ΣΥΡΙΖΑ καθώς και την πρόσφατη δήλωση του Αλέξη Κούγια για τον Μάνο Χατζιδάκι.

Πιο συγκεκριμένα, η Μαρία Κανελλοπούλου τόνισε πως «δεν ξέρω γιατί όλοι λένε πως έχω κάνει μεγάλη καριέρα. Δεν έχω κάνει καμιά σπουδαία καριέρα. Είμαι βιοπαλαιστής της τέχνης και κέρδισα τη ζωή μου, το ψωμί μου, το μεροκάματο μου κάνοντας μερικά πράγματα στο θέατρο. Όχι όλα όσα ήθελα ή ονειρεύτηκα. Πάντα οι επιλογές μου γίνονταν με γνώμονα το μεροκάματο και την επιβίωση, αυτό είναι και ένα πολύ μεγάλο φρένο».

«Αφότου σταμάτησα να είμαι βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, με έπαιρναν διάφοροι φίλοι, «δεν μπορώ να σε περάσω ούτε από ένα γκεστ, τι διάολο έχεις κάνει ρε παιδί μου» μου έλεγαν».

«Έχω την ευτυχία να έχω συνεργαστεί με τον Μάνο Χατζιδάκι στην περίφημη Πορνογραφία. Είναι πολύ βέβηλο να μιλάει κανείς για τον Μάνο Χατζιδάκι με αυτόν τον τρόπο. Ο Μάνος Χατζιδάκις αγαπούσε τους νέους, τα κορίτσια και τα αγόρια, μας έκανε τραπέζια, γελούσαμε και λέγαμε αστεία. Είναι ύβρις και τρομακτικά βέβηλο. Αφήνεται μια περιρρέουσα ατμόσφαιρα πως όλοι όσοι ασχολούνται με την τέχνη είναι κάπως ανώμαλοι, μην τρελαθούμε» συμπλήρωσε η Μαρία Κανελλοπούλου στην ψυχαγωγική εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού στον Alpha.

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου